LongHash samarbetar med Terraform Labs för att påskynda Web3-utvecklingen på Terra

admin

Web3-investeringsfonden – LongHash Ventures – slog sig ihop med Terraform Labs för att etablera LongHashX Accelerator Terra-kohorten. Join-produkten syftar till att nå grundare och startups som bygger i Terra-ekosystemet.

Terras senaste partnerskap

Enligt ett dokument som setts av CryptoPotato kommer avtalet att föra Terras första globala acceleratorprogram ut på marknaden. Efter affären lovade LongHash Ventures att accelerera och investera i nästa generations ledande Web3-protokoll som bygger på Terra blockchain. Förutom det kommer investeringsfonden också att ge upp till 500 000 $ i finansiering till många projekt relaterade till Terra.

Emma Cui – grundare av LongHash Ventures – sa att hennes företag är “glada” över att gå ihop med Terraform Labs.

“Vi har blivit mycket imponerade av protokollen och utvecklingen av Terra-ekosystemet, och vi är mycket glada över att fortsätta att utöka vår acceleratorpartnerskapsmodell med ett av världens ledande Web3-ekosystem,” tillade hon.

LongHash Ventures 12-veckors program kommer att få sällskap av tio projekt med start från juni i år. Dessa enheter kommer att få vägledning inom sex områden: produktstrategi och design, styrning, tokenomics, samhällsbyggande, tekniskt mentorskap och insamling.

LongHashX Accelerator kommer att vara värd för workshops varje vecka och organisera diskussioner med branschledare. I slutet av programmet kommer det att hållas en Demo Day, där företag kommer att kunna interagera med investerare.

Do Kwon – medgrundare och VD för Terraform Labs kommenterade initiativet:

“Den nya Terra-kohorten låser upp en strömlinjeformad väg för byggare att fullfölja djärva idéer fyllda med förstklassiga resurser, workshops och vägledning – vilket ytterligare accelererar en våg av innovation i Terra-ekosystemet.”

Det är värt att notera att LongHash Ventures samarbete med Terra är en fortsättning på engagemang med andra kryptoprotokoll som Polkadot, Filecoin och Algorand.

Terras BTC-köp

Tidigare i år avslöjade Do Kwon sina avsikter att släppa ett stablecoin (UST) med stöd av bitcoinreserver istället för valfri fiat-valuta. Kort därefter började projektet ackumulera avsevärda mängder BTC.

Mot slutet av mars gjorde Terra sina två första köp – båda för cirka 1 500 bitcoins. Några dagar senare köpte den ytterligare 2 943 BTC värda cirka 140 miljoner dollar (beräknat till priser vid transaktionstillfället).

Tidigare idag (6 april) lade Terra ytterligare 230 miljoner dollar i bitcoin till sin plånbok. Transaktionerna genomfördes till ett genomsnittligt pris mellan 45 000 $ och 45 500 $. Protokollets totala saldo ligger nu på 1,61 miljarder dollar, eller 35 767 BTC.

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Max Payne 1 och 2 kommer att göras om av Remedy Entertainment

De två FÖRSTA Max Payne kommer att ha RÄTT till en remake Nattens överraskande tillkännagivande, Remedy Entertainment, som utvecklade de två första Max Paynes på uppdrag av Rockstar Games, kommer att göra om de ikoniska spelen Max Payne och Max Payne 2: The Fall of Max Payne under en ny […]

Subscribe US Now