KyberSwap expanderar till Layer-2 Scaling Solution, Arbitrum

admin

Kybers team uppgav att dyra gasavgifter och nätstockningen på Ethereum lämnade användare, vilket skapade ett behov av att lösa det genom Layer-2-skalningslösningar som Arbitrum.

Huvudsyftet bakom multi-chain decentralized exchange (DEX) och aggregeringsplattform – KyberSwap tillkännager sin lansering av skalningslösningen – Arbitrum network – är att göra det möjligt för användare att göra snabbare och billigare affärer.

KyberSwap på Arbiter

Enligt det officiella blogginlägget är Arbitrum den sjunde skalningslösningen som har distribuerat KyberSwap. Tidigare hade DEX-aggregatorn gått live över nätverken Ethereum (ETH), Polygon (MATIC), Binance Smart Chain (BSC), Avalanche (AVAX), Fantom (FTM) och Cronos (CRONOS).

Medan Ethereum fortfarande förespråkas som DeFi-ledaren, har nätverket pressats till sin absoluta gräns tack vare den dramatiska ökningen av adoption. På senare tid har transaktionsavgifterna gått i taket och utlöst okontrollerad trängsel.

Victor Tran, VD och medgrundare, Kyber Network, lyfte också fram utmaningarna när det gäller skalning och lösning av trängsel, gasavgifter och glidning som uppstår i decentraliserade infrastrukturer och fortsatte med att lägga till,

“Detta partnerskap mellan KyberSwap och Arbitrum är ett stort steg framåt mot att skapa den mest användarvänliga upplevelsen för användare, såväl som ett robust och mycket utbyggbart handels-API för partners.”

Ökad aktivitet på KyberSwap & Arbitrum

Den senaste statistiken på DappRadar visade att användare på KyberSwap har nått en ATH på cirka 20 000 den 6 mars. Transaktionsnivåerna på plattformen ökade också under helgen och nådde en ny topp på 21 000, medan volymen har varit mestadels konstant på över 800 $ k.

Trots att kedjans aktivitet hos framstående Layer-2s har haft en trög trend under de senaste månaderna, har Arbitrums TVL varit konsekvent och till och med noterat en uppgång till nästan 3 miljarder dollar efter integrationen. Enligt data från analysplattformen L2beat fortsätter den att vara ledande bland andra Layer 2-nätverk med en marknadsandel på 54 %

Sedan starten i augusti 2021 har Arbitrum sett en betydande adoption. Det lanserades för att åtgärda några av bristerna i Ethereum-baserade smarta kontrakt. Förutom KyberSwap integrerade den fyra decentraliserade utbytesprotokoll.

Den senaste integrationen kommer mindre än en månad efter att DeFi-protokollet Yearn Finance tillkännagav lanseringen av Ethereum Layer-2-lösningen. Den framstående DEX-aggregatorn 1inch Network avslöjade också nyligen sina expansionsplaner för Abritrum för att minska transaktionsavgifterna.

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Rockstar Games stoppar försäljningen till Ryssland och Vitryssland till stöd för Ukraina

Det är via moderbolaget till Rockstar Game, Take-Two Interactive, som vi får veta att stjärnrocken, men även alla andra studior som ägs av Take-Two, avslutar marknadsföringen av sina spel, men även installationerna av spel redan köpt samt stängning av reklamkampanjer i Ryssland, men även i Vitryssland. Detta följer uppmaningen från […]

Subscribe US Now