Kryptomarknader lägger till 80 miljarder dollar på en dag när Bitcoin rörde 42 000 dollar (weekend Watch)

admin

Efter att ha sjunkit till 40 000 dollar i går, gick bitcoin till offensiven och knackade in 42 000 dollar för att markera en höjdpunkt på nästan 10 dagar. Altcoins har också blivit gröna idag, med Ethereum som tittar på $3 000 och Avalanche stiger i höjden med över 9%.

Bitcoin ser en 9-dagars högsta

Den primära kryptovalutan upplevde ökad volatilitet förra veckan när den plötsligt pumpade med $3 000 på minuter från $39 000 till nästan $42 000. Situationen vände dock kort efter, och tillgången återgick lika snabbt till sin startnivå.

Den återkrävde 40 000 dollar en dag senare, men sedan bekräftade den amerikanska centralbanken sina planer på att höja räntorna med 25 punkter. Följaktligen gled bitcoin ännu en gång och sjönk med cirka 1 000 dollar.

Ändå var denna prisåterställning kortlivad, och kryptovalutan gick till offensiv igen. Det förblev runt och över $40 000 under de närmaste dagarna.

För några timmar sedan tog bitcoin dock ytterligare ett steg upp genom att kort överskrida 42 000 dollar för första gången sedan den 10 mars. För närvarande ligger tillgången strax under den nivån och dess börsvärde är nära 800 miljarder dollar.

BTCUSD.  Källa: TradingViewBTCUSD. Källa: TradingView

Alts in Green Leds av AVAX

De alternativa mynten var också relativt lugna de senaste dagarna, men grönt dominerar nu marknaden. Ethereum är bland de bästa aktörerna från de större företagen.

Den näst största krypton är upp med 5% och ligger långt över $2 900. För ungefär en vecka sedan hade ETH sjunkit under $2 500.

Binance Coin, Ripple, Terra, Solana, Cardano, Polkadot, Dogecoin, Shiba Inu ligger också bra i green med höjningar på mellan 2% och 5%.

Avalanche är den viktigaste vinsten från de större bolagen med en ökning på 9,5 %. Som ett resultat står AVAX över $85.

Fler dagliga ökningar kommer från SNX (22%), Zcash (13%), Waves (12,5%), THORChain (11%), Fantom (10%) och andra.

I slutändan har kryptomarknadsvärdet lagt till cirka 80 miljarder dollar på en dag och är nära 1,9 biljoner dollar.

Kryptovalutamarknadsöversikt.  Källa: Quantify CryptoKryptovalutamarknadsöversikt. Källa: Quantify Crypto SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Friskrivningsklausul: Information som finns på CryptoPotato är den från citerade författare. Det representerar inte CryptoPotatos åsikter om huruvida man ska köpa, sälja eller hålla några investeringar. Du rekommenderas att göra din egen undersökning innan du fattar några investeringsbeslut. Använd tillhandahållen information på egen risk. Se Ansvarsfriskrivning för mer information.

Kryptovalutadiagram av TradingView.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Tim Berners-Lee bjuder ut den enda signerade kopian av källkoden som skapats för den första webbläsaren på auktion

Tim Berners, far till World Wide Web (WWW), har beslutat att lägga ut sin källkod till försäljning. Det är den ursprungliga källkoden för en av de största skapelserna i mänsklighetens historia. Den kommer att auktioneras ut från och med nästa vecka på det brittiska huset Sotheby’s som en icke-fungibel token […]

Subscribe US Now