Kryptomarknader lägger till $130 miljarder över natten, Bitcoin skjuter i höjden till $42K (Market Watch)

admin

Efter ett par dagars period av nedgångar och hackiga prisåtgärder visade kryptovalutamarknaderna äntligen en viss styrka och återhämtade en del av förlusterna. Detta sker på baksidan av Bitcoins uppgång till $42K.

Bitcoin-priset stiger till 42 000 $

Som CryptoPotato rapporterade tidigare idag, läckte det ett pressmeddelande på det amerikanska finansdepartementets webbplats, som avslöjade en del av informationen om president Bidens verkställande administrativa order om kryptovalutor.

Ett av utdragen löd att:

President Bidens historiska verkställande order kräver en samordnad och heltäckande strategi för politiken för digitala tillgångar. Detta tillvägagångssätt kommer att stödja ansvarsfull innovation som kan resultera i betydande fördelar för nationen, konsumenter och företag.

Bitcoins pris behövde inget annat för att skjuta i höjden under Europas tidiga handelssession och steg över 40 000 $ för att nå 42,1 000 $, där det för närvarande handlas. Detta gjorde det också möjligt för det totala marknadsvärdet för kryptovaluta att lägga till cirka 130 miljarder dollar över natten. När detta skrivs visar BTC:s pris en ökning med 8,2% bara under de senaste 24 timmarna.

img1_diagramKälla: TradingView

Altcoins följer efter

Som det nästan alltid är fallet, följde altcoins Bitcoins pris och kartlade även imponerande vinster.

img1_värmekartaKälla: Quantify Crypto

Som framgår av värmekartan ovan är hela marknaden målad grön. Ethereum är upp cirka 7%, XRP – 4,2%, SOL – 6,3%, och så vidare.

Utan tvekan är LUNA den största vinnaren från topp 10 eftersom den lyckades lägga till nästan 20 % till sitt värde, vilket cementerade sin plats ovanför Solana som kryptovaluta nummer 7 efter börsvärde.

Sammantaget är den största vinnaren från topp 100 OMI, med 25 % ökning, följt av Moneros XMR och LUNA. Å andra sidan tappade CELO mest, även om dess nedgång inte är så katastrofal – cirka 2,5 %, följt av FXS med 1,4 %.

Sammantaget har de senaste 24 timmarna varit särskilt fördelaktiga för kryptovalutamarknaden, som äntligen lyckades ta en paus och återhämta en hel del av förlusten den ådrog sig under den senaste veckan.

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Friskrivningsklausul: Information som finns på CryptoPotato är den från citerade författare. Det representerar inte CryptoPotatos åsikter om huruvida man ska köpa, sälja eller hålla några investeringar. Du rekommenderas att göra din egen undersökning innan du fattar några investeringsbeslut. Använd tillhandahållen information på egen risk. Se Ansvarsfriskrivning för mer information.

Kryptovalutadiagram av TradingView.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

GTA 5 E&E Pre-Load är här; Filstorlekar avslöjade

Vi kommer närmare och närmare lanseringen av Grand Theft Auto 5 Expanded & Enhanced, det hyperlyckade spelets senaste återutgivning på de nyaste konsolerna. Expanded and Enhanced markerar också att GTA Online delas upp i sin egen grej. Efter preliminära rapporter har vi nu officiella nedladdningsstorlekar eftersom förladdning går live för […]

Subscribe US Now