Kryptobörsvärde tar tillbaka 2 biljoner dollar när Bitcoin rörde 45 000 $ (weekend Watch)

admin

Bitcoin fortsatte att klättra igår och registrerade ett nytt tre veckors högsta på drygt 45 000 $. På en daglig skala har dock de flesta alternativa mynt tappat dragkraften, men kryptomarknadsvärdet har återtagit den eftertraktade 2 biljoner dollar.

Bitcoin rörde $45K

Bitcoins prisbana under de senaste dagarna har övervägande varit uppåtgående. Tillgången skrämde tjurarna på måndagen att den kunde sjunka under $40 000 för första gången på en vecka, men de återtog kontrollen över marknaden och drev BTC norrut.

Som ett resultat hoppade bitcoin med flera tusen dollar och steg över 43 000 dollar. Efter en kort återhämtning under de följande 24 timmarna, gick BTC tillbaka till offensiven och återtog $44 000, som rapporterades i går.

Upptrenden fortsatte under de senaste 24 timmarna, och kryptovalutan nådde och översteg kort tid $45 000. Detta blev den högsta prislappen sedan den 2 mars.

Från och med nu handlar BTC runt 44 500 $, men dess dominans över altcoins har ökat något till drygt 42%. Dess börsvärde har närmat sig 850 miljarder dollar.

BTCUSD.  Källa: TradingViewBTCUSD. Källa: TradingView

Alts Se Mindre förluster

De alternativa mynten har till stor del efterliknat BTC:s prestanda den senaste tiden, inklusive gårdagens prisuppgångar. Idag har dock de flesta antingen stannat eller kartlagt små nedgångar.

Ethereum är bland dem med en mindre minskning, men den näst största krypton ligger kvar över $3 100. Binance Coin, Ripple, Cardano, Dogecoin, Avalanche, Dogecoin och Shiba Inu har producerat liknande prisrörelser.

Solana och Terra har tappat något mer i värde på en dag, men SOL är fortfarande över $100, medan LUNA har hållit sig norr om $90.

CRO är bland de mest betydande förlorarna, med en daglig nedgång på 7 %. Ändå står tillgången fortfarande över $0,4.

De övervägande positiva marknadsrörelserna under den senaste veckan eller så hjälpte det kumulativa börsvärdet för alla kryptotillgångar att stiga till 2 biljoner dollar för första gången på över en månad.

Kryptovalutamarknadsöversikt.  Källa: Quantify CryptoKryptovalutamarknadsöversikt. Källa: Quantify Crypto SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Friskrivningsklausul: Information som finns på CryptoPotato är den från citerade författare. Det representerar inte CryptoPotatos åsikter om huruvida man ska köpa, sälja eller hålla några investeringar. Du rekommenderas att göra din egen undersökning innan du fattar några investeringsbeslut. Använd tillhandahållen information på egen risk. Se Ansvarsfriskrivning för mer information.

Kryptovalutadiagram av TradingView.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Double Down På Double Down i GTA Online den här veckan

Franklin och Lamar är återigen dåliga. Om du går med dem den här veckan i Grand Theft Auto Online, kommer du att kunna tjäna lite extra pengar vid sidan av med bonuserbjudanden och dra nytta av flera spännande rabatter. Dessutom finns det några bonusar i spel för Haos nya tidstest, […]

Subscribe US Now