KILT lanserar ny applikation för digitala identiteter

admin

KILT tillkännager lanseringen av web3name, en applikation för att skapa ett anpassat namn för att representera användarnas digitala identitet. Det nya tillvägagångssättet skulle öka insynen i användarnas identiteter utan att göra avkall på integriteten i samband med personuppgifter.

KILT, ett blockchain-identitetsprotokoll baserat på Polkadot-nätverket, utfärdar en ny form av digitala referenser, Web3name(w3n), för användare att representera sina egna digitala identiteter. Inloggningsuppgifterna som registreras på de distribuerade huvudböckerna kommer att vara permanenta adresser som användare kan komma åt när som helst på Polkadot-ekosystemet, som anges i tillkännagivandet. Web3name är till skillnad från en decentraliserad identifierare som är utformad som en unik sträng av siffror och bokstäver. Istället kan det översättas som enkla bokstäver som ingo, doso, etc. Med hjälp av SocialKYC, en attestationstjänst byggd på KILT, kan användare skapa referenser som länkar till sina egna e-postkonton eller GitHub, Discord, Twitter och andra. Enligt KILTs tidigare tillkännagivande skulle SocialKYC inte få användarnas personliga information lagrad i något centraliserat datacenter.

“Till skillnad från inloggningsprocesser på internet hittills, glömmer SocialKYC sedan användaren och referensen så snart legitimationen utfärdas. Autentiseringsuppgifterna, den personliga informationen och kontrollen förblir hos användaren.”

Teamet betraktar W3n som en förbättring av hur digitala identiteter bearbetas i blockkedjan. W3n ersätter inte en plånboksadress utan kompletterar den. En w3n kan ansluta till flera adresser. Även om endast en w3n länkar till en identitet, kan man skapa flera identiteter – arbetsidentitet, kollatoridentitet och spelidentitet – med olika w3name för var och en, som också kan länka till traditionella medieplattformar. Speciellt för samlare och validerare kan de länka sin w3n till vilken som helst av adresserna de väljer, på ett sätt så att de kan kännas igen genom deras namn snarare än en sträng av siffror och bokstäver som vanligtvis identifieras som blockchain-adresser. SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Iran fördubblar sitt krig mot illegala kryptogruvarbetare (Rapport)

De iranska myndigheterna ska enligt uppgift utdöma hårdare straff för illegala gruvarbetare i kryptovaluta eftersom vissa operatörer till och med kan hamna i fängelse. Innan dess förbjöd tjänstemännen all brytning av digitala tillgångar under vintersäsongen, och hävdade att detta kunde minska trycket på landets elnät under årets kallaste månader. Irans […]

Subscribe US Now