Infosys lanserar Metaverse Foundry för att hjälpa företag att navigera i nya teknologier

admin

Indiska IT multinationella Infosys tillkännagav på torsdagen lanseringen av Metaverse Foundry. Den nya affärsdivisionen på företaget, en global ledare inom digitala tjänster och IT-konsulttjänster, lovar att underlätta och snabba upp ett företags förmåga att använda framväxande teknologier och erbjuda metaverse produkter och tjänster.

“Infosys metaversegjuteri hjälper företag att navigera i metaversen genom att samarbeta med dem genom cykeln Discover-Create-Scale”, heter det i ett pressmeddelande som delas av företaget.

Detaljer om Erbjudandet

Metaverse Foundry hjälper till att utforska metaverse genom mer än 100 färdiga mallar och användningsfall. För att möjliggöra företag på tröskeln till metaversen lovar dessa funktioner att ge uppslukande interaktioner med virtuella och utökade miljöer.

De kommer att låta ett företag veta hur dessa miljöer och verktyg känns och beter sig för sina kunder, arbetsplatser, produkter och verksamheter.

“De fysiska och virtuella världarna är redan smidigt och allestädes närvarande sammanvävda. Metaversen kommer att fördjupa denna överlappning på mycket upplevelsemässiga sätt som kommer att skapa rikligt utrymme för affärsinnovation.

Vi vill hjälpa våra kunder att snabbt fördubbla dessa möjligheter i en miljö som snabbt kan hittas, lära sig snabbare innan de kan omorientera sina förmågor, processer och kultur internt för att svara på detta snabbt utvecklande utrymme, säger Ravi Kumar S, VD. , Infosys, sa.

Metaverse Foundry används redan

Infosys metaverse gjuteri har redan använts av vissa företag och partners, enligt uttalandet från företaget.

Till exempel hjälpte det Tennis Australia under Australian Open 2021 genom att tillhandahålla en utökad digital-fysisk butik och hjälpa fansen att tänka om shoppingupplevelsen.

De gjorde det möjligt för tennisfans att handla alla sina favoritartiklar, inklusive t-shirts, strandhanddukar, kepsar och racketar i denna virtuella värld, och sedan bära dessa tillbaka till den verkliga världen. Detta förtydligande gavs av Tennis Australias chef för partnerskap och internationella företag, Korey Allchin.

Tillverkaren av anläggnings- och gruvutrustning Komatsu arbetar också med Infosys Metaverse Foundry för att “avslöja den mest betydande investeringen” som den borde göra idag för att göra den redo för framtiden. “Vi är glada över att samarbeta med Infosys metaverse gjuteri…”, säger Daniel Schumacher, Komatsus chef för globala IT-applikationer och digital innovation.

Infosys medgrundare hade slagit för krypto som tillgång

Infosys medgrundare Nandan Nilekani sa i juni förra året att kryptovalutor bör behandlas som råvaror. Han nämnde dock volatilitet och hög energiförbrukning som skälen till att de inte är ett bra alternativ för betalningar. I mars förra året noterade teknikmiljardären att digitala tillgångar inte borde förbjudas. Snarare bör de behandlas som ett tillgångsslag.

Utvald bild med tillstånd av Infosys

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

GTA Online: Nyheter, bonusar och kampanjer för veckan den 10 februari 2022

Gallivanter Baller ST är LIVE, liksom några VALENTINE’S Day-bonusar för denna nya VECKA i GTA Online Veckans bonusar och försäljning på GTA Online från 10 till 16 februari 2022. Endast på PC, Xbox One, PS4 och via bakåtkompatibilitet på Xbox Series X|S och PS5. Den här veckan i GTA Online […]

Subscribe US Now