IDEG utser Coinbase Prime som strategisk partner för att lansera Ethereum Enhanced Portfolio

admin

Kapitalförvaltaren IDEG har avslöjat Ethereum Enhanced Portfolio som en del av sin nya TIMES-svit av produkter med Coinbase Prime som sin strategiska partner.

Den nya fonden kommer att vara en del av “TIMES”-serien av produkter, som står för – Trust, Interest, Mining, Yield Earnings och Structured Solutions.

TIMES produktsvit

Det nya aktivt förvaltade investeringsinstrumentet skulle spåra resultatet för ETH. Slutmålet är att förbättra investerarnas avkastning genom att fånga spot- och terminsbasis med sin arbitragestrategi samtidigt som tillgångens ofta flyktiga deltaexponering minimeras. Enligt det officiella pressmeddelandet syftar strategin till att överträffa Ethereum.

TIMES produktsvit kommer att ge kvalificerade investerare exponering för digitala tillgångar genom en professionellt hanterad och tredjeparts förvaringstjänst. Emma Hu, produktpartner till IDEG, lyfte fram svårigheten för institutionella investerare att inkludera DeFi “on-chain”-strategier i sin tillgångsallokering trots den potentiella positiva avkastningen. Hon fortsatte:

“IDEG:s portfölj av förvaltade fondprodukter erbjuder utmärkta alternativa lösningar för att få varierad kryptoexponering. Ethereum Enhanced Portfolio är vår första av sådana produkter, som ger kvalificerade investerare en möjlighet att dra nytta av Ethereum, den mest kända smarta kontraktsplattformen samtidigt som de förbättrar riskjusterad avkastning jämfört med att hålla i Ethereum.

Brittiska Jungfruöarna-baserade IDEG Asset Management Limited är offshore-fondförvaltare för en BVI Approved Manager licensierad IDEG Group. Den är utformad för att hantera investeringar av olika produkter i TIMES produkthylla. Den senare är en tematisk produkthylla med flera strategier som fokuserar på att institutionella aktörer ska få tillgång till marknadsmöjligheter med olika riskexponering och tillgång till digitala tillgångar.

Förhållande med Coinbase

Coinbase kommer att fungera som huvudmäklare och förvaringsinstitut för IDEG, och utökar sin allians som kan spåras tillbaka till 2019. Kayvon Pirestani, chef för Coinbase Institutional Sales, APAC, kommenterade också i samma linje och lade till,

“Vi är glada över att utöka vår relation med IDEG och stödja deras utveckling av innovativa kryptoinvesteringsprodukter. Vi är fast beslutna att tillhandahålla förstklassig service för att hjälpa till att nå delad framgång, attrahera fler professionella och institutionella investerare till utrymmet och se ytterligare tillväxt på marknaden.”

Framöver avser kapitalförvaltaren också att rulla ut ytterligare tematiska medel under TIMES-paraplyet. Dessa kan vara aktivt hanterade multi-mynt, decentraliserad finansiering (DeFi) avkastningsodling och GameFi/Metaverse play-to-earn (P2E) in-house strategier.

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Silver Lake leder finansieringsrundan på 150 miljoner dollar för NFT-företaget Genesis

Private equity-bolagets senaste drag visar att traditionella värdepappersföretag har börjat köpa Web.3.0-projekt som en del av sin investeringsuppsats. Ett växande intresse för ett decentraliserat internet byggt på blockchain-nätverk fortsätter att motivera stora pengar att satsa på små och medelstora kryptoföretag. Silver Lake, det tekniska investeringsföretaget som förvaltar över 90 miljarder […]

Subscribe US Now