Huobi Incubator lägger till Republic: ABGA till listan över Web3 Scholarship Funding Platform Partners

admin

[PRESS RELEASE – Please Read Disclaimer]

Huobi Incubator, Huobi Groups projektinkubationsarm, tillkännagav idag den andra gruppen partners för Web3 Scholarship, en finansieringsplattform för utvecklare, byggare och projekt inom Web3-området. Den senaste gruppen av partners inkluderar startup-investeringsplattformen Republic och fem andra företag och organisationer. Huobi Incubator kommer att arbeta med dessa partners för att skapa en pool av delade resurser för finansierade projekt; dessa kan inkludera användarinsikter, utvecklarsupport, mediarelationer och juridiska och efterlevnadsresurser.

Entusiasm för Web3 har lett till en flod av nya projekt inom detta område. För att bättre stödja sådana projekt och tillhandahålla mer omfattande inkubationstjänster, lanserade Huobi Incubator denna plattform i januari 2022, sådde den med 10 miljoner USD och satte upp ett 50-personers team efter investeringar för att mentor och coacha dessa projekt. Sedan dess har nästan 100 Web3-projekt lämnat in bidragsansökningar.

Detaljerna för de sex nya partnerna är följande:

republik: Republic är en nystartsinvesteringsplattform för alla. Det tillåter vanliga människor – inte bara ett fåtal rika ackrediterade investerare – att investera i välbedömda privata startups, med så lite som $10 eller så mycket som $100 000 per investering.

Imperial Blockchain: Imperial Blockchain Group är en oberoende organisation som drivs av Imperial College Londons studenter och professorer, och grundades 2022. Gruppen har filialer inom forskning, konsultverksamhet och teknologi, samt ett eget Imperial Incubator-program.

Motorstartare: Enjinstarter är premiären för IDO & INO-startfältet för spel, underhållning och Metaverse-projekt. De samlar spelare, guilds, förläggare, musiker, sportpersonligheter, etc. för att bygga ett hållbart metaverst spel- och underhållningsekosystem.

DoraHacks: DoraHacks är en plattform med flera kedjor som gör det möjligt för Web3-blockkedjor att organisera bidrag, hackathons och belöningar för att stödja utvecklare i deras ekosystem. Under det senaste året har 27 vanliga Web3-ekosystem, inklusive Solana, Polygon och Avalanche, finansierat över 2 000 projekt. Med matchande bidrag har utvecklare säkrat över 20 miljoner USD i anslag.

Asia Blockchain Gaming Alliance: Asia Blockchain Gaming Alliance är en icke-vinstdrivande blockchain-spelallians, grundad av ledande blockchain- och spelindustriinstitutioner.

Web3 Scholarship har också samarbetat med DFINITY, Octopus Network och andra offentliga kedjor för att vara värd för och sponsra hackathons, och spelar en avgörande roll för att hjälpa nästa generation av Web3-startups att uppnå sin fulla potential. För närvarande har totalt 5 000 lag anmält sig till olika hackathons uppbackade av det generösa Web3-stipendiet.

Projekt som är intresserade av att ansöka om Web3 Scholarship-plattformen kan skicka ett inledande e-postmeddelande till [email protected] De bör också följa @Huobi_Incubator på Twitter för de senaste nyheterna och utvecklingen.

Om Huobi Incubator

Huobi Incubator är en professionell, helcykelprojektinkubator som integrerar industriforskning med investeringsfonder, inkubationsprocesser och acceleratorer. Med uppdraget att påskynda utvecklingen av startupprojekt över alla stadier och användare, hjälper Huobi Incubator entreprenörer och startups att övervinna hinder, uppnå snabb tillväxt och arbeta mot sina respektive visioner och mål.

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

GTA Online Next-Gen: Analys av bilder på nya fordon

Analys och information för nästa generations nyheter för fordon Den 4 februari presenterade Rockstar Games några bilder och massor av information om GTA Online Next-Gen, i den här artikeln kommer vi att detaljera vad vi kan förvänta oss för bilfans. Du hittar artikeln den 4 februari här Bildanalys Vi fick […]

Subscribe US Now