Helgbevakning: Bitcoin-konsolideringen fortsätter, Ripple (XRP) skjuter i höjden 7 %

admin

Bitcoins pris fortsätter att konsolideras och har misslyckats med att producera en meningsfull och varaktig rörelse i någon riktning. Samtidigt är Ripples XRP det enda altcoin i topp 10 som kartlägger en allvarlig ökning.

Bitcoin-konsolidering fortsätter

Under de senaste 24 timmarna har Bitcoins pris misslyckats med att producera någon meningsfull och varaktig rörelse i endera riktningen och handlas i stort sett precis där det var igår under denna tid – runt $39 000.

Det betyder inte att vi inte såg volatilitet – tvärtom. I går kom rapporter om att den ryske presidenten Vladimir Putin erkände att man gjort framsteg i samtalen med Ukraina. Detta stärkte marknaden, och Bitcoins pris steg med cirka 3,6% på mindre än en timme och nådde en topp på $40,2K. Tyvärr var marknaden ganska tunn spridd och vinsterna raderades ut med följande ljus varje timme, vilket visar hur mycket spänning det är för närvarande.

img1_btchartKälla: TradingView

Allt som allt har BTC stigit med cirka 0,3% under de senaste 24 timmarna när handlare letar efter nästa riktning.

Altcoins Trading Flat, XRP-överraskningar

Altcoin-marknaden var också relativt tråkig under de senaste 24 timmarna, med några få undantag. De flesta av de ledande kryptovalutorna handlas, ungefär som BTC, platt, som framgår av värmekartan nedan.

img1_värmekartaKälla: Quantify Crypto

En av de altcoins som rör sig mot flocken idag är Ripple. XRP har ökat med över 7% under de senaste 24 timmarna och testar för närvarande motståndet på $0,8. Det är också den bästa spelaren från topp 10. I andra änden av det här spektrumet har vi LUNA som till synes håller på att svalna efter ett stort rally och som nu är 8 % ned under dagen.

Allt som allt är den bäst presterande kryptovalutan bland de 100 bästa XIDO, med en ökning på 30 %, medan den sämst presterande är ANC, en minskning med 9 %.

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Korta resor, dubbla belöningar i GTA Online den här veckan

Lanseringen av Grand Theft Auto 5 Expanded and Enhanced är nästan över oss, men det betyder inte att veckoschemat med onlinebonusar kan avbrytas. Slå dig ihop med Lamar för bonusar under hans senaste program, och spräng vinsten på några snygga rabatterade föremål. Veckans tema är Short Trips, en serie uppdrag […]

Subscribe US Now