August 5, 2021

ausys.se

ausys.se

GTA Online: Los Santos Tuners Veckans bonusar och belöningar, mer information om uppdateringen och mer

GTA Online: Los Santos Tuners This Week

Los Santos Tuners-uppdatering finns nu i GTA Online, så vi kan utforska mer detaljer och information om uppdateringen och om veckans bonusar också, fortsätt läsa!

Autobutiken

Prata med KDJ och Sessanta på LS Car Meet och ta reda på hur man investerar i ett via webbplatsen Maze Bank Foreclosures. Medan din Bilverkstad kan vara ett legitimt företag som modifierar åkattraktioner och levererar dem till kunder över hela staden, fastigheten kan också fungera som en bas för drift Kontrakt.

Kontrakt ge tillgång till de stora jobben: ta på dig IAA, Merryweather och mer, var och en består av Planering fungerar och slutliga jobb, och alla är spelbara solo eller med ett lag med upp till tre andra spelare. Din bilbutik ger dig också en showroom-kvalitet, Garage med 10 bilar, en modifieringsfack för dina personliga fordon och för vänner, tillgång till Exotisk export; en daglig lista för fritidsarbete som återställer fordon i hela staden, plus valfria uppgraderingar som förare för att hjälpa till med fordonsleveranser, en billyft för att öka kapaciteten för din modifieringsverksamhet, bostäder och mer.

Ny musik

Samla alla fyra Måndag Dreamin ‘media pinnar och du låser upp en speciell kontinuerlig DJ-mixversion av hela Dreamin-samlingen på måndag, med nya tolkningar av alla 20 spår som skapats exklusivt för Los Santos Tuners. Hämta också Black Born x Raised tee från vilken klädaffär som helst nu och låsa upp White Born x Raised genom att slutföra en rånkontraktfinale (levereras inom 72 timmar efter inloggning efter 2 augusti).

Denna vecka: Special Arcade Bonus

Att spela GTA Online när som helst denna vecka gör dig berättigad att få en gratis Race and Chase Arcade Cabinet inne i Auto Shop Property, som kommer att göras tillgänglig för dig när du köper Auto Shop, nu eller när som helst i framtiden. Alla som deltog i Meet Up förra veckan genom att spela GTA Online mellan 15 – 19 juli och loggar in denna vecka får Los Santos Customs Tee. Spelare som deltog i en Impromptu Race mellan dessa datum och spelade den här veckan får LS Customs Tour Jacket, medan de som stal ett fordon och sålde det till LS Tull kommer att få LS tulloveraller. Dessutom, gå in på LS Car Meet den här veckan så får du LS Customs Varsity Jacket, samtidigt som du blir medlem kommer att ge dig Ron Racing Livery för Pfister Comet S2, släpps nästa vecka. Delta i en Sprint Challenge när som helst före 28 juli för att ta emot Rockstar gul mönsterutslagsplats. Upp din rep och nå Car Meet Membership Rank 20 mellan nu och 17 augusti kommer du att tjäna en bonus till GTA $ 250K. Om det slutförts före 28 juli kommer priserna ovan att levereras inom 72 timmar efter inloggning efter 2 augusti.

Veckans evenemangsbonusar

Få dubbla belöningar i San Andreas Super Sport Series och besök Diamond Casino för din chans på Ocelot Lynx på Lucky Wheel. Dessutom dra nytta av flera rabatter:

Prime Gaming

GTA Online-spelare som framgångsrikt ansluter sitt Rockstar Games Social Club-konto till Prime Gaming får GTA $ 100K bara för att spela när som helst denna vecka. Dessutom kan Prime Gaming-medlemmar få Auto Shop-fastigheten i Strawberry gratis samt exklusiva rabatter, inklusive 70% rabatt på Buckingham Valkyrie och 80% rabatt på Dinka Sugoi.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]