Gamerse förenar det fragmenterade Blockchain-spelutrymmet med sin Social Aggregator Marketplace

admin

[PRESS RELEASE – Dubai, UAE, 25th March 2022]

Spelindustrin har alltid varit en katalysator för massantagandet av nya teknologier, oavsett om det är hemdatorer, smartphones eller VR/AR. Idag upprepar historien sig genom framväxten av blockchain-integrerade spel. Den genomsnittliga spelaren kan nu tjäna pengar på sitt spelande och deras värde via belöningar i spelet och samlarföremål i form av NFTs.

Denna unika synergi för både utvecklare och spelare som erbjuds av play-to-earn-systemet har sett Gamefi-utrymmet bli blockkedjebranschens ledande segment när det gäller användbarhet. Potentialen med blockchain-integrerade spel har inte gått obemärkt förbi, med stora spelutvecklare och underhållningskonglomerat redo att ta sig in i utrymmet.

Trots detta är blockchain-spelindustrin fortfarande i sin linda, med utvecklare, spelare och investerare som för närvarande står inför växtvärk. Som alla explosioner lämnade efterdyningarna av NFT-spelboomen 2021 ett fragmenterat spelutrymme.

Medan övermättnaden av spel för att tjäna-titlar kan göra spelare och investerare överväldigade och spelutvecklare oroliga för att släpp och NFT-drop går förlorade i det stora Gamefi-utrymmet. Gamerse, den första NFT-spel- och metaverse-plattformen för sociala medier någonsin, ger en lovande lösning på dessa påfallande branschövergripande problem i form av Social Aggregator Marketplace (SAM).

Gamerse: Det första förenande sociala navet för NFT-spelindustrin

Spel, i grunden, är en social upplevelse, som alla livslånga spelare kommer att berätta för dig. Gamerses uppdrag är att tillhandahålla ett uppslukande socialt ekosystem för NFT-spelentusiaster för att bilda gemenskaper, handla och utforska den snabbt växande blockchain-spelindustrin. Med en ambitiös färdplan och ett team som är fast beslutna att leverera, är nästa milstolpe mot Gamerses vision lanseringen av den första funktionen på dess plattform, Social Aggregator Marketplace (SAM).

Djupdyka in i SAM

Gamerses SAM är en plattformsoberoende social hub som kurerar, visar och underlättar alla spel-NFT och deras transaktioner för att ge en verklig one-stop-shop för spelare som spelar för att tjäna pengar.

Hemsidan kommer att tillåta användare att utforska exklusiva NFT-droppar och initiala NFT-erbjudanden i samarbete med en uppsjö av Gamerses partners, Metaverse-projekt och influencers via dess “Featured Drops”-sektion. Användare kan också utforska och delta i pågående auktioner. För att säkerställa att användarna aldrig missar en droppe från sina favoritspel kommer SAM också att ha en “Kalendervy” där användare kan se kommande droppar och auktioner och ställa in varningar. För att hitta statistik och analyser kring specifika NFT-spel och större NFT-trender, erbjuder Gamerses SAM sina marknadsplatsdata enligt rankningar (högst rankade av Gamerse-communityt, försäljningsvolym och följare) och aktivitet genom sina topprankade spel/spelare.

Hjärtat i plattformen är själva marknadsplatsen och dess ekosystem med flera kedjor. Marknadssidan kommer att samla listade NFT:er som användare enkelt kan filtrera efter kedja, spel (skapare), spelare (samlare), marknadsplats, kategorier och mer. Spelare kan enkelt bläddra i ett gränsöverskridande och plattformsoberoende ekosystem för att hitta sina NFT:er, medan integrerade spel kommer att få ökad synlighet. Vid lanseringen inkluderar SAM cross-chain-funktioner för BSC och Polygon, med framtida planer på att integrera Solana, Ethereum, Phantom, Avalanche, Harmony och mer.

SAM kommer att integrera ett brett utbud av speltitlar, som var och en kommer att njuta av sin egen Verified Game Page som fungerar som deras sociala profil på plattformen. Alla NFT:er listade på spelets egen marknadsplats kommer att visas på deras profilsida som interaktiva flip-kort, som på deras baksida kommer att visa nyckeldetaljer som hänför sig till NFT. Användare kan besöka sina favoritspels verifierade sidor för att köpa och engagera sig.

Användare kommer också att kunna mynta direkt på plattformen och visa sina skapelser på sin egen profil tillsammans med sina NFT-samlingar och de som är till salu. Användare kan följa varandra, kommentera de visade NFT:erna, dela innehåll och skicka meddelanden direkt till handeln. Detta skapar en interaktiv och uppslukande miljö för spelare samtidigt som det uppmuntrar handel på plattformen.

Plattformens vänliga gränssnitt, intuitiva navigering och en sömlös registreringsprocess med ett klick säkerställer att Gamerse vänder sig till en icke-krytosavy användarbas när adoptionen ökar. Användarvänlighet säkerställs ytterligare genom integrationen av en fiat-påramp och listning av NFT:er i deras USD-värde.

Med en uppsjö av funktioner kommer Gamerses SAM att ge spelentusiaster och investerare en plattform för att utforska NFT-spelutrymmet, umgås och handla. Medan spelutvecklare kommer att dra nytta av ökad exponering utanför sina egna samhällen. När blockchain-spelutrymmet fortsätter att växa, kommer fragmenteringsproblemet också att växa. Med de lösningar som Gamerse tillhandahåller kommer integrationen i en sådan plattform att bli standardprotokoll vid lanseringen av nya play-to-earn-spel inom en snar framtid.

Om Gamerse

Som den första NFT-spel- och metaverse-plattformen för sociala medier någonsin, erbjuder Gamerse ett enda förenande nav för den fragmenterade NFT-spelindustrin. NFT-spelentusiaster kommer att njuta av ett uppslukande socialt ekosystem som de kan kalla hem för att bilda gemenskaper, handla NFT:er och utforska det snabbt växande blockchain-spelutrymmet. Gamerse förbereder sig för lanseringen av den första funktionen på sin plattform, Social Aggregator Marketplace (SAM), en plattformsoberoende social hub som fungerar som en one-stop-shop för spelare som spelar för att tjäna pengar.

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Läckte den största listan med lösenord i historien

Vissa hackare har publicerat en lista med lösenord, den största hittills, där åtkomstdata från miljontals användare på alla typer av webbsidor och tjänster finns. Textdokumentet, 100 GB i storlek, har publicerats av ett populärt forum som besöks av hackare och cybersäkerhetsexperter. Den som ansvarar för publiceringen bekräftar att dokumentet innehåller […]

Subscribe US Now