Fyra EOSIO-protokollbaserade blockkedjor avsätter 8 miljoner dollar för att ändra varumärket Technology Stack

admin

EOS, Telos, WAX och UX Network har gått samman för att få kontroll över utvecklingen av EOSIO-protokollets kärnkod som ligger till grund för var och en av dessa blockkedjor. Tillsammans har koalitionen tillkännagett att de avsätter en jättestor årlig budget på 8 miljoner dollar för kärnutveckling och utvecklare i år.

Omprofilering av EOSIO

Enligt pressmeddelandet som delas med CryptoPotato kommer alla fyra blockkedjor att förbli olika från varandra och kommer att arbeta för att lägga till nya funktioner till EOSIOs kärnkod. Hela koden som utvecklats av gruppen kommer att vara tillgänglig för alla EOSIO-protokollbaserade initiativ. Det kommer att vara gratis att använda och öppen källkod i naturen.

Koalitionen började bildas i januari i år. Vid något tillfälle inkluderade det olika andra EOSIO-protokollprojekt som Ultra, Proton, FIO, EVA och till och med de nu främmande Block.ones utbytes- och NFT-projekt.

Två månader senare gick ENFs grundare och “gemenskapsvalda VD” Yves La Rose, representerad av Telos Core Developers (TCD) under ledning av Douglas Horn, med på att bilda en allians för att stödja kärnprotokollkoden. Snart följde WAX ​​och UX Network efter och gick med i koalitionen. Uttalandet avslöjade också att andra grupper snart kan ansluta sig för att bidra och få inflytande i utvecklingsprioriteringarna.

La Rose kallade flytten “en enorm milstolpe” och tillade,

“Denna koalition representerar en monumental förändring i riktning för framtiden för EOSIO-protokollet och är en enorm milstolpe för alla företag som utnyttjar dess teknologi. Nätverkseffekten av att flera EOSIO-blockkedjor arbetar tillsammans för att säkra tillväxten och hållbarheten för vår gemensamma kodbas och relaterade innovationer med öppen källkod är en kraftmultiplikator som kommer att ge utdelning i många år framöver.”

Koalitionen

Koalitionens medlemmar kommer att väga in den detaljerade översynen av det nuvarande tillståndet för EOSIO-protokollet och identifiera sätt att finansiera prioriterade förslag och erbjuda en offentlig och specifik utvecklingsfärdplan.

Alla fyra EOSIO-protokollbaserade blockkedjor har sina egna fokusområden och kommer att tävla på olika arenor. Gruppen som helhet kommer att fokusera på de områden där kedjorna överlappar varandra och incitament är positionerade för att påskynda utvecklingen av kärnprotokollet.

Douglas Horn, chefsarkitekt för Telos, tog ett gupp på Block.one, sa:

“Detta är en vattendelare för EOSIO-protokollet. Slutligen är utvecklingen i händerna på användarna istället för Block.one. Slutligen kommer utvecklare att ha kommunikation om prioriteringar och kodsläpp så att de kan göra sina egna utvecklingsplaner. Jag är spänd på vad vi kan bygga för användarna.”

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Stora företagsbonusar i GTA Online denna månad

Rockstar Games har kört oavbrutna veckobonusar i Grand Theft Auto Online konsekvent i flera år nu, med ett nytt urval av rabatter och aktiviteter som betalar mer som byter ut varandra varje torsdag – det slutade vara speciellt, verkligen. Men nu rullar de ut ett verkligt evenemang, med ett månadslångt […]

Subscribe US Now