Filippinernas Fintech Giant PayMaya lanserar Bitcoin Education-funktion

admin

PayMaya – en av de ledande plattformarna för digitala finansiella tjänster i Filippinerna – rullade ut en kryptovalutafunktion på sin app, som gör det möjligt för kunder att hantera bitcoin och altcoins. Initiativet syftar till att utbilda lokalbefolkningen om tillgångsklassens fördelar och ge dem tillgång till den.

PayMaya går in i kryptons värld

Globala fintech-företag hoppar alltmer på kryptotåget genom att anamma tillgångsklassen som en betalningsmetod eller låta kunderna underlätta transaktioner med digitala tillgångar. Filippinerna baserade PayMaya är det senaste exemplet.

Företaget, med mer än 44 miljoner användare, lovade att designa en funktion på sin plattform där användare kan köpa och sälja kryptovalutor. Inledningsvis lade PayMaya till stöd för följande tillgångar: Bitcoin, Ethereum, Cardano, Solana, Polkadot, Polygon, Tether, Chainlink, Uniswap, Quant och Tether. I ett senare skede lovade organisationen att inkludera ytterligare tokens.

PayMaya kommer också att tillhandahålla utbildningstjänster till sina kunder. Specifikt kommer kunder att kunna lära sig om fördelarna med kryptovalutaindustrin och utforska de bästa sätten att fördjupa sig i sektorn.

Sailesh Baidwan – President för PayMaya – ansåg att det digitala tillgångsuniversumet hade blivit en mycket spännande nisch för filippinare. Det är därför företaget beslutade att lansera en “integrerad funktion” för de som är villiga att gå med i ekosystemet.

“Att vara i framkanten av digitala betalningar och finansiella tjänster, att expandera till krypto är en del av vår färdplan när vi bygger Filippinernas mest tillgängliga end-to-end pengaplattform,” tillade Baidwan.

PayMaya är den största leverantören av digitala betalningar i Filippinerna. Det har sitt huvudkontor i huvudstaden Manila och bearbetar årligen över 1 miljard dollar i transaktioner.

Union Bank of Philippines Eyeing Crypto också

En annan stor filippinsk organisation som nyligen visade sitt intresse för kryptovalutauniversum är Union Bank of Philippines. Tidigare i år avslöjade den sina avsikter att skapa en förvaringsdisk för digitala tillgångar.

Institutionens chef för blockchain och applikationskoordineringsavdelning – Cathy Casas – sa att detta är en nödvändig strategi som kan säkra enhetens framtid.

Uppskattningar visade att 1% till 2% av alla filippiner är kryptoinnehavare. Med det ökande intresset för branschen förväntas denna andel nå 5 % under de kommande fem åren. Enligt Casas är de flesta av adoptanterna från de unga generationerna. De äger inte bara tokens utan tjänar också några belöningar genom spelplattformar för att tjäna pengar, antog hon.

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

GTA Online: Nyheter, bonusar och kampanjer för veckan den 7 april 2022

Deveste Eight HSW-uppgradering är TILLGÄNGLIG i GTA Online med tredubbla utbetalningar i Stunt Races Den här veckan i GTA Online är Principe Deveste Eight HSW-uppgraderingen nu tillgänglig för alla i LS Auto Show Customization Shop. Denna förbättring ökar hastigheten, men också accelerationen av bilen och är endast tillgänglig på nästa […]

Subscribe US Now