Eightcap: Globalt reglerad kryptoderivatmäklare

admin

Marknaden för kryptovalutaderivat har blivit mer populär än någonsin eftersom handlare tycker att den är mer spännande och lönsam än spothandel.

Men med den reglerande statusen för kryptoindustrin fortfarande i grumliga vatten, är flera kryptoderivatbörser tillgängliga på marknaden inte korrekt licensierade för att tillhandahålla sådana tjänster till sina handlare.

Eightcap syftar till att lösa detta problem genom att förse kryptohandlare med en reglerad och säker plattform för handel med derivatprodukter.

Vad är Eightcap?

Eightcap är ett finansiellt tjänsteföretag som erbjuder olika handelslösningar till kunder från hela världen. Det Australien-baserade företaget grundades 2009 och ger sina kunder möjlighet att handla på ett brett utbud av marknader för råvaror, valuta, aktier, index och kryptovalutor.

Eightcaps vision är att erbjuda sina globala kunder en exceptionell handelsupplevelse, tillhandahålla de bästa verktygen och tillgång till en lång lista av finansiella instrument. Privatinvesterare har tillgång till över 1 000 tillgångar på handelsplattformen.

Mäklarfirman har åtagit sig att bygga ett hem för handlare som använder MT4- och MT5-plattformarna. Det avser att leverera en anpassad handelsupplevelse och högeffektiv teknologisk infrastruktur för kunder att handla på.

För att göra handelsupplevelsen ännu mer sömlös för användarna, samarbetade Eightcap med Capitalized.ai för att låta handlare automatisera sina unika handelsstrategier utan behov av grundläggande kodningskunskaper.

Handel med kryptoderivat på Eightcap

Ett av Eightcaps investeringsinstrument är dess kryptoderivatlösning. Efter att ha varit i branschen för finansiella tjänster i över 12 år, beslutade företaget att gå in på den mycket bristfälliga kryptoderivatmarknaden och erbjuda konkurrenskraftiga tjänster och ett stort utbud av tillgångserbjudanden.

Eightcap har för avsikt att ta itu med några av problemen på marknaden för kryptoderivat. Företaget har ett av de mest omfattande utbuden av kryptoderivat som för närvarande finns i branschen.

Handlare kan välja mellan mer än 250 kryptoderivat. Eightcap ger sina kunder en rad alternativ för handelspar med kryptoderivat, som går utöver de konventionella handelsparen centrerade kring de populära mynten, BTC och ETH, mot USD.

eightcap_cover

Med Eightcap-handelsplattformen kan handlare spekulera på memecoins som DOGE och SHIB tillsammans med andra altcoins som Polkadot. Kryptotillgångar på plattformen paras också med en mängd andra fiat-valutor, inklusive BTC/AUD, BTC/EUR och EOS/CAD-par.

Dessutom kan derivathandlare också spekulera på några av de bästa kryptoindexen, inklusive DEFI25, ett kryptoindex som håller reda på de 25 bästa DeFi-tokenerna.

Efter att ha varit i branschen i över ett decennium och fått globalt erkännande från några toppregulatorer, försöker Eightcap ge derivathandlare den säkerhet de behöver för att utföra sina affärer.

Åtta caps funktioner

Inom de finansiella tjänsterna och det digitala tillgångsutrymmet är säkerhet ett yttersta problem bland handlare. Som ett resultat är Eightcap mycket strikta med sina säkerhetsåtgärder för att säkra handlares pengar och information.

Företaget regleras och övervakas också av finansiella tillsynsmyndigheter från olika delar av världen. Dessa tillsynsorgan håller koll på företagets verksamhet och ser till att kundernas intressen skyddas.

Eightcap regleras av Australian Securities & Investments Commission (ASIC), Financial Conduct Authority (FCA), Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) och Securities Commission of The Bahamas (SCB).

Professionell kundtjänst

Eightcap erbjuder 24/7 kundservice som tillgodoser frågor och klagomål från handlare. Supportteamet är experter på området och ger tillfredsställande svar på problem som kunder kan ställas inför.

Företaget erbjuder flera möjligheter att kontakta sitt supportteam, inklusive telefon, e-post och onlinechatt.

Eightcap anser att handlare måste fortsätta att lära sig om de snabbt föränderliga finansiella systemen för att hänga med i de revolutioner som gjorts inom tekniken. Denna uppdaterade kunskap kommer att hjälpa handlare att fatta kloka handelsbeslut, minimera risker och maximera vinsten.

Av denna anledning ger kryptoderivatmäklaren sina kunder en utbildningssida som innehåller ett brett utbud av gratis utbildnings- och forskningsverktyg och resurser. Användare kan hitta olika artiklar, guider och e-böcker som täcker ämnen som swing trading och teknisk analys för både nybörjare och erfarna handlare.

Kunder behöver inte hantera ett begränsat antal betalningsalternativ för att sätta in pengar på sina Eightcap-handelskonton. Plattformen ger stöd för flera betalningsmetoder för att göra kontofinansiering snabb och enkel för handlare.

Betalningar kan göras via banköverföring, kredit-/betalkort, PayPal, Neteller, Skrill och kryptovalutor som BTC och USDT.

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

GTA 5 och GTA Online Next-Gen: Allt om Remasters, spara överföringar, grafikinställningar, exklusivt innehåll

GTA5 och GTA Online kommer till PlayStation 5 och Xbox Series X|S den 15 mars, och för det actionfyllda storfilmsäventyret och den dynamiska, ständigt föränderliga världen av GTA Online till nästa generations konsoler med värdförbättringar. Dessa nya versioner av GTA V och GTA Online introducerar förstklassig PC-bild till konsolupplevelsen med […]

Subscribe US Now