Cult DAO bryter ned den senaste ökningen av CULT Treasury Volym

admin

[PRESS RELEASE – London, UK, 12th April 2022]

Cult DAO, en gemenskapsdriven decentraliserad autonom organisation, publicerade nya uppgifter om sin hyperdeflationära CULT-token, och fick den nödvändiga dragkraften och volymen för att övervinna ett initialt skede av anonymitet. Dessa matematiskt stödda avslöjanden skingra bort alla kvarvarande tvivel om att CULT är ett memmynt. Tvärtom visar det på tokens ambition att utmana de mest kraftfulla kryptovalutorna i marknadshierarkin.

Enligt Etherscan-data brände Cult DAO-protokollet över 1,725 ​​miljarder CULT-tokens under de senaste två veckorna. Närmare bestämt brändes 1 725 774 482 CULT, vilket motsvarar ungefär 25 ETH, från 24 mars till 8 april 2022.

Cult DAO Treasury samlade på sig 81,496 miljarder CULT-tokens under samma period, vilket motsvarar nästan 130 ETH. Det är värt att notera att protokollet tar en skatt på 0,4 % från transaktioner, som det skickar automatiskt till statskassan. På sikt bör dessa fonder hjälpa till att finansiera investeringar i decentraliserad teknik.

Nedan är det genomsnittliga antalet tokens som statskassan samlat in:

Cult_Dao2

Den 11 april togs dessutom mer CULT ur cirkulation än två dagar tidigare med dubbelt så stor volym. Detta illustrerar perfekt kraften i $CULT DAO.

Men var kommer de extra tokens ifrån?

För närvarande registrerar protokollet 1,9 biljoner insatta tokens och ytterligare 1,567 biljoner som brändes. Projektets ökande popularitet har lett till en stadig ökning av treasury-volymen. Enkelt uttryckt, en ökning av aktiviteten tar fler tokens från den allmänna cirkulationen till statskassan.

Nedan kan du se vilken effekt detta hade på statskassan. När tokens flyttar från allmän cirkulation till statskassan tar protokollet hänsyn till minskningen i % för framtida rörelser. Med andra ord fylls statskassan snabbare än förslag skickar ut CULT. Därför pressas utbudet hela tiden.

Dessa senaste massiva tokenrörelser var inte tillräckliga för att bromsa ökningen av CULT-balansen inom statskassan. Tvärtom ökade treasury-volymen tack vare The Many, Cult DAO-gemenskapsmedlemmar med rösträtt.

Om Cult DAO

Cult DAO är en blockchain-baserad DAO som syftar till att påskynda den decentraliserade finansrevolutionen. Dess mål är att ge människor de nödvändiga verktygen för att “bryta sig loss från samhälleliga, ekonomiska och andra normer.” För detta ändamål kan dess användare aktivt rösta om finansiering för projekt som fokuserar på decentraliserade applikationer.

Protokollet använder CULT, en hyperdeflationär token, för att stödja utvecklingen av en helt decentraliserad ekonomi. Utvecklare uppger att CULT inte är en välgörenhetstoken eller ett spekulativt mynt, till skillnad från vissa deflationssymboler på marknaden.

Cult DAO bränner 10 000 tokens av varje 60 000 som den samlar in. Den använder också en halv-och-halv-omfördelningsmodell som ser att 50 % av tokens bränns och den återstående hälften går till dCULT-innehavare. Detta inträffar när ett projekt som investerats säljer sina tokens för CULT. Om det behåller sin bana kan CULT bli en kandidat för att utmana dominerande projekt inom de kommande fem åren. Och att döma av dess nuvarande framsteg är möjligheten att vända stora kryptoprojekt inte så osannolik.

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Nästa generations versioner av GTA 5 och GTA Online bör komma till PC

Nya versioner av GTA V och GTA Online verkar planerade på PC Det har nu gått drygt en månad sedan de nya nästa generationsversionerna av GTA 5 och GTA Online kom till PS5 och Xbox Series X|S, och Rockstar Games har för närvarande ännu inte tillkännagett en uppdatering eller release.ny […]

Subscribe US Now