CryptoCom släpper en NFT-samling med NBA-stjärnan LeBron James

admin

Den populära kryptovalutabörsen – CryptoCom – tillkännagav airdrop av sin icke-fungibla tokensamling i samarbete med LA Lakers stjärna LeBron James. Den heter “The Moment of Truth” och kommer att skickas till 5 550 slumpmässigt utvalda tittare som skannat en dold QR-kod.

LeBron James NFTs till The Lucky Winners

Ett av de bästa sportevenemangen i USA – Super Bowl – är en av årets mest sedda matcher. Det lockar vanligtvis många företag som gör reklam för sina tjänster. 2022 års upplaga var inget undantag, eftersom många kryptoplattformar använde möjligheten att presentera sina tjänster.

CryptoCom, för en, släppte en 30-sekunders reklam kort före matchen mellan LA Rams och Cincinnati Bengals. I ett nyligen tillkännagivande avslöjade börsen att 5 550 av dem som hittade och skannade en dold QR-kod som dök upp i videon kommer att vinna en begränsad upplaga av LeBron James NFT. Basketspelaren deltog själv i reklamfilmen där han pratade med sitt tonåringjag.

Ben Lay – Creative Director på CryptoCom – förklarade varför företaget bestämde sig för att arbeta med NBA-spelaren och släppa en NFT-samling tillägnad honom:

“Vi ville föreviga denna mycket mänskliga berättelse om att fatta stora beslut. Vi var till en början ganska nervösa för att presentera storyboarden för honom, eftersom den berör ett mycket personligt ögonblick i hans liv. Men han älskade idén direkt. LeBron James är en ikon, men hans historia och uppväxt är anledningen till att vi alla kan få kontakt med honom och det som gör den här historien så kraftfull.”

En annan handelsplats som annonserade sig själv under Super Bowl var Coinbase. Dess annons bestod av en färgglad studsande QR-kod, som vid skanning ledde tittarna till företagets reklamwebbplats.

James’s Crypto Initiative

Tidigare i år samarbetade NBA-spelaren med CryptoCom för att lansera utbildningsprogram för kryptovaluta för barn. James avslöjade att han kommer att introducera initiativet i “I Promise School” – en offentlig grundskola baserad i Ohio och med stöd av honom.

“Blockchain-teknik revolutionerar vår ekonomi, sport och underhållning, konstvärlden och hur vi samarbetar med varandra. Jag vill se till att samhällen som den jag kommer ifrån inte lämnas på efterkälken”, sa idrottsmannen då.

Skolprogrammen och utbildningsmöjligheterna kommer också att sträcka sig till elevernas familjer. Med detta tillvägagångssätt siktar basketstjärnan på att bygga mer utbildade och stabila familjer i Akron, där han växte upp.

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

GTA Online: Nyheter, bonusar och kampanjer för veckan den 10 mars 2022

Double Week Special på GTA Online Veckans bonusar och försäljning på GTA Online från 10 till 24 mars 2022. De kommande 14 dagarna på GTA Online kan du dra nytta av olika bonusar och kampanjer som redan var tillgängliga för två veckor sedan samt några nya som har lagts till. […]

Subscribe US Now