Crypto kommer att omdefiniera finansvärlden: PayPals VD

admin

PayPals verkställande direktör – Dan Schulman – upprepade sin positiva inställning till kryptovalutaindustrin. Enligt hans uppfattning kommer “korsningen” mellan digitala tillgångar, CBDC, stablecoins och digitala plånböcker “omdefiniera mycket av den finansiella världen framöver.”

Höga förhoppningar på krypto

PayPals högsta chef har varit en förespråkare för kryptovalutaindustrin ett tag och erkände till och med 2019 att han ägde bitcoin.

I sitt senaste tal på Axis Tel Aviv fördubblade Schulman sin hållning och förutspådde att kombinationen av digitala tillgångar, digitala centralbanksvalutor, stabila mynt och digitala plånböcker skulle kunna omforma den monetära sektorn:

“Skärningen mellan CBDC, stabila mynt, digitala plånböcker och förbättrad användbarhet av betalningar genom kryptovalutor är inte bara fascinerande, utan jag tror kommer att omdefiniera mycket av finansvärlden framöver.”

Ett av de mest spännande ämnena i kryptorymden är bitcoins USD-värde och förutsägelserna om dess rörelser under de kommande månaderna och åren. Men Schulman finner detta irrelevant. För honom är det som är viktigt fördelarna med den digitala tillgångsindustrin och dess förmåga att påverka finansvärlden positivt:

“Jag är väldigt exalterad över vad krypto- och digital ledger-teknologi kan göra med det finansiella systemet framöver. Jag tror att de första sakerna som alla tänker på krypto, att köpa och sälja det, och vad priset på bitcoin kommer att bli i morgon, det är den minst intressanta delen av digitala valutor för mig.”

PayPals VD.  Dan SchulmanDan Schulman, Källa: MoneyInc

Det är värt att notera att hans företag – betalningsprocessorjätten PayPal – redan har hoppat på kryptotåget. Organisationen introducerade nyligen en applikation som heter “superplånbok”, som inkluderar digitala tillgångstjänster.

Tidigare i år meddelade PayPal att de försöker utveckla sin kryptovaluta. Tillgången kommer att vara ett stablecoin, möjligen knuten till den amerikanska dollarn. Jose Fernandez da Ponte – Senior Vice President för krypto och digitala valutor på PayPal – avslöjade att den finansiella produkten kommer att sträva efter att uppfylla alla nödvändiga regulatoriska standarder:

”Vi utforskar ett stablecoin; om och när vi försöker gå vidare kommer vi naturligtvis att arbeta nära med relevanta tillsynsmyndigheter.”

Novogratz har samma vision

En annan framstående person som delar Dan Schulmans synvinkel är Galaxy Digitals VD – Mike Novogratz. Förra veckan förutspådde han att krypto- och blockkedjeteknologi kommer att “omforma världen på sätt som vi inte kan föreställa oss.”

Dessutom tror Novogratz att Joe Bidens verkställande order om kryptovalutor kommer att vara en haussefaktor för sektorn. Direktivet är ett “välkommet engagemang från administrationen”, som kan skapa en möjlighet för USA att bli den globala ledaren i kryptouniversumet, avslutade han.

Utvald bild med tillstånd av FT

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

GTA 5 och GTA Online Next-Gen: Så här överför du dina framsteg till PS5 och Xbox Series X|S

SPARA ÖVERFÖRINGAR på PS5 och Xbox Series X|S versioner av GTA 5 och GTA Online Imorgon, den 15 mars, släpps de nya remastrade versionerna av GTA 5 och GTA Online officiellt vid midnatt lokal tid på nästa generations konsoler, PS5 och Xbox Series X|S. Det kommer naturligtvis att vara möjligt […]

Subscribe US Now