Coinbase dyker djupare in i Web3: Lanserar Coinbase Pay

admin

Den San Francisco-baserade kryptobörsen – Coinbase – meddelade att användare nu kan dra nytta av den nya funktionen för att finansiera sin icke-depåbelagda Coinbase Wallet enklare än tidigare.

Den senaste produkten

Som en del av sitt uppdrag att göra kryptovalutaprodukter tillgängliga för den breda allmänheten, introducerade Coinbase Coinbase Pay. Företaget förklarade att lösningen är en förlängning av dess befintliga digitala tillgångsplånbok som tillåter användare att interagera med Web3-applikationer. Coinbase Pay ger också tillgång till NFT-universumet:

“Kickstarta din NFT-samling, tjäna avkastning genom DeFi-utlåningsprotokoll och utöka din kryptoportfölj med hundratusentals tokens som stöds via decentraliserade utbyten (DEX).”

Handelsplatsen hävdade att tidigare plånböcker var komplicerade för oerfarna användare, som var tvungna att gå igenom flera steg och växla mellan olika appar.

“Coinbase eliminerar dessa steg och gör det enkelt och intuitivt för vem som helst att delta i DeFi eller köpa NFTs, med bara några få klick,” betonade organisationen.

För att använda produkten måste nya kunder hos Coinbase Wallet först länka sin egenvårdsplånbok till sitt Coinbase-konto.

“Vi fortsätter att bygga in nya funktioner i Coinbase Wallet för att göra den till den mest användarvänliga och tillgängliga plånboken i världen, vilket gör det lättare för fler användare att komma in i Web3s värld. Vi kommer också att fortsätta att utöka Coinbase Pay för att ge fördelarna med sömlös fiat-onramp till kryptoekosystemet, avslutade börsen.

Coinbase lanserar sin NFT Marketplace

Tidigare i veckan meddelade företaget att det “snart” kommer att introducera sin NFT-marknad, och tillade att hundratals kreatörer visade entusiasm över att gå med i projektet.

Coinbase hävdade att dess fokus kommer att vara den “sociala funktionen”, som kommer att syfta till att förbättra interaktionen mellan artister och användare.

Innan dess samarbetade börsen med Mastercard för att främja NFT-tillväxt och adoption. Företaget väckte förhoppningar om att initiativet kommer att låsa upp nya möjligheter för kunder att köpa digitala samlarföremål med sina Mastercard-kort inom en snar framtid:

“Tack vare vårt arbete med Mastercard kommer vi att kunna ge en bättre kundupplevelse på Coinbase NFT, och vi planerar att arbeta för att hitta sätt att föra denna möjlighet till det bredare ekosystemet genom Mastercards skala och globala nätverk.”

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

WhatsApp låter dig redan spela röstanteckningar i tre olika hastigheter

WhatsApp-instant messaging-nätverket har införlivat en ny funktion som tillåter uppspelning av alla ljud med en högre uppspelningshastighet än originalet. Det fungerar både med WhatsApp-ljud som vi har skickat och med de som vi har fått. Vi kan välja tre olika uppspelningshastigheter för WhatsApp-ljud. Normal hastighet indikerad med x1, ökad hastighet […]

Subscribe US Now