Coinbase Cloud lanserar Suite av Blockchain Infrastructure Solutions for Avalanche

admin

Web 3 och blockchain-infrastrukturleverantören Coinbase Cloud har meddelat lanseringen av en svit av blockkedjelösningar och tjänster för det växande Avalanche-ekosystemet.

Coinbase Cloud avslöjade att köra en offentlig validator på Avalanche som gör det möjligt för delegatorer att satsa sina AVAX-tokens. De bidrar till nätverkets tillväxt och säkerhet genom att verifiera transaktioner, delta i konsensus och lägga till block. Delegatorer, å andra sidan, kan bidra till validerare genom att satsa AVAX-tokens.

Bygger nästa stora lavinprojekt

Enligt det officiella blogginlägget tillåter Coinbase Wallet SDK utvecklare att förstärka sin app räckvidd till miljontals Coinbase-användare och erbjuda tillgång till Avalanche-ekosystemet via Coinbase Wallet.

Med AVAX-integrationen på Coinbase Wallet kan användare utnyttja inbyggda fiat-onramps för att köpa token från börsen. Förutom Avalanche C-Chain och Fujis testnät erbjuder Coinbase Wallet även EVM-kompatibla subnät.

Coinbase Clouds Query & Transact-infrastruktur är också under utveckling. Den här funktionen skulle göra det möjligt för utvecklare att sömlöst komma åt data från Avalanche-nätverket med en 99,9 % drifttidsgaranti.

Dessutom kommer Query & Transact-infrastrukturen att vara lätt att anpassa via Coinbase Cloud-webbgränssnittet för att tillgodose deras behov. Utvecklare kan också “konfigurera vem som kan komma åt nodinfrastrukturen och distribuera sina noder över fyra geografiska regioner och två molnleverantörer för att betjäna trafik globalt med låga latenser.”

Joe Lallouz, produktchef på Coinbase Cloud kommenterade,

“Vi kunde inte vara mer entusiastiska över att arbeta med Avalanche-teamet för att stärka byggare och deltagare. Avalanche bidrar till att bygga en mer levande och tillgänglig Web3-ekonomi, och vi ser fram emot att arbeta med dem för att hjälpa nätverket att växa och skalas.”

Den senaste utvecklingen kommer i hälarna på att Avalanche Bridge utökar sitt stöd för Bitcoin-nätverket genom att tillåta BTC-innehavare att överföra sina mynt till Avalanche public blockchain och använda den inom sitt decentraliserade finansekosystem (DeFi).

“Amazon Web Services of Cryptocurrencies”

Lanserades i oktober 2021 var huvudsyftet bakom Coinbase Cloud att “bemyndiga” utvecklare att bygga sina applikationer i en mycket snabbare takt.

Enligt Surojit Chatterjee, Coinbase Chief Product Officer, siktar Coinbase Cloud på att bli “Amazon Web Services of cryptocurrencies.” För de oinitierade var plattformen tidigare Bison Trails, ett satsningsföretag för infrastruktur som börsjätten förvärvade för ett rapporterat pris på över 80 miljoner dollar i januari förra året.

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Upptäckte 12 säkerhetsbrister relaterade till driften av WiFi

En cybersäkerhetsexpert har upptäckt några sårbarheter som direkt påverkar alla WiFi-aktiverade enheter och har säkerställt att de kan orsaka informationsstöld, åtkomst till enheter i hemnätverket och exfiltrering av överförd data. Upptäckten har gjorts av expertens cybersäkerhetsforskare Mathy Vanhoef, samma som upptäckte KRACK 2017, sårbarheten som påverkade WPA2-protokollet för WiFi-nätverket och […]

Subscribe US Now