Cardano-prisanalys: ADA står inför en nedåtgående trend, men dessa tecken är lovande på medellång sikt

admin

Cardano, ett av altcoins med exceptionell prestanda 2021, har nu tappat 75 procent från sin ATH. Nyligen tappade ADA den kritiska supportnivån på $1. Priset sjunker nu och bildar en fallande kil, åtföljd av 100-dagars MA (markerad med en vit linje på det dagliga diagrammet).

Det dagliga diagrammet (USD-par)

Teknisk analys av Grizzly

OBV-indikatorn sjunker också under sin nedåtgående trendlinje. Att bedöma dessa baisseartade signaler, att bryta över den röda zonen (statiskt motstånd) är det första villkoret för att växla tillbaka till en hausseartad trend. De aktuella nyckelnivåerna för stöd/motstånd visas i diagrammet nedan.

Viktiga stödnivåer: $0,73 och $0,45

Viktiga motståndsnivåer: $1 och $1.2

Det dagliga diagrammet (BTC-par)

ADA-priset är i skärningspunkten mellan dynamiskt och statiskt stöd mot BTC (ADA/BTC). Majoriteten av tekniska spekulanter förväntar sig en återhämtning på grund av divergensen och högre bottennivåer som bildas av den stokastiska RSI-oscillatorn.

I allmänhet, enligt de senaste intervjuerna av projektgrundaren och grundläggande nyheter som ökningen av TVL, tillväxten av långsiktiga innehavare, insatsvärde och smarta kontrakt på Cardano, är positiva prisrörelser möjliga på mitten till långa termin. Det övergripande kryptosentimentet kan orsaka extra volatilitet i ADA på kort sikt.

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Ansvarsfriskrivning: Informationen som finns på CryptoPotato är den från citerade författare. Det representerar inte CryptoPotatos åsikter om huruvida man ska köpa, sälja eller hålla några investeringar. Du rekommenderas att göra din egen undersökning innan du fattar några investeringsbeslut. Använd tillhandahållen information på egen risk. Se Ansvarsfriskrivning för mer information.

Kryptovalutadiagram av TradingView.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

USA:s rättvisa avvisar stämningarna mot det sociala nätverket Facebook för monopol

Distriktsdomstolen i Washington DC har ogillat den antitrustprocess som Federal Trade Commission lämnade in mot det sociala nätverket Facebook i slutet av 2020. Om stämningen lyckas kunde företagets vd Mark Zuckerberg ha tvingats bli av med två av de huvudsakliga plattformar som tillhör företaget: Instagram och WhatsApp. Domare James E. […]

Subscribe US Now