Bitcoins volatilitet på amerikanska inflationsrapporter och Stacks STX 33% explosion (Market Watch)

admin

De senaste 24 timmarna var återigen fyllda med avsevärd volatilitet, även om det inte lyckades resultera i någon betydande riktningsförändring för Bitcoin och majoriteten av altcoins. Marknaden är i stort sett där den var igår, men det var några anmärkningsvärda händelser.

Bitcoins volatilitet ger inte riktningsförändring

Bitcoins pris kan ha lugnat ner sig till runt 39 000 $ – när detta skrivs – men det betyder inte att det inte fanns någon volatilitet.

Igår – 10 mars – släppte US Bureau of Labor Statistics siffrorna för konsumentprisindex, och det klockade in på 7,9 % – det högsta på årtionden. KPI används ofta för att mäta inflationen, även om många hävdar att de faktiska siffrorna är mycket högre. Hur som helst brukar rapporten orsaka allvarlig volatilitet på marknaderna, och denna gång var inget undantag.

Som CryptoPotato rapporterade gick BTC-priset från 39 000 $ till 40,3 000 $ och sedan kraschade det till 38 500 $ på några minuter, vilket skapade ett ondskefullt ljus varje timme.

img1_btchartKälla: TradingView

Medan flytten lämnade över $44 miljoner likviderade positioner på mindre än en timme, misslyckades det att resultera i någon avsevärd riktningsförändring. Bitcoins pris sjunker fortfarande runt 39 000 dollar.

Stacks (STX) stiger med 33 %

Sammantaget är den bredare kryptovalutamarknaden där den var igår, och det finns inga större rörelser från de bästa altcoins, som framgår av värmekartan nedan.

värmekartaKälla: Quantify Crypto

Men STX – den inhemska kryptovalutan i Stacks ekosystem – skjutit i höjden med mer än 30 % under de senaste 24 timmarna. Detta kom som ett resultat av nyheten att OKCoin kommer att ge betydande ekonomiskt stöd till projektet. Det gjorde också STX till det bästa resultatet under de senaste 24 timmarna, följt av Kadenas KDA (22 %) och RUNE (16,4 %).

I andra änden av spektrumet har vi AR som är nere med 9 % och SNX som har minskat med cirka 8 %.

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Ansvarsfriskrivning: Informationen som finns på CryptoPotato är den från citerade författare. Det representerar inte CryptoPotatos åsikter om huruvida man ska köpa, sälja eller hålla några investeringar. Du rekommenderas att göra din egen undersökning innan du fattar några investeringsbeslut. Använd tillhandahållen information på egen risk. Se Ansvarsfriskrivning för mer information.

Kryptovalutadiagram av TradingView.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Red Dead Online: Bonusar och kampanjer för februari 2022

Bonusar i säljarförsäljning under hela februari månad i Red Dead Online Inte överraskande har Rockstar Games just meddelat de bonusar som kommer att finnas tillgängliga under hela februari månad på Red Dead Online. Tyvärr, det verkar som att detta kommer att fortsätta ett tag, slutet av veckobonusarna och ge plats […]

Subscribe US Now