Bitcoin tappar 3 veckors hög, Cardano exploderar 17 % och tar tillbaka 1 $ (Market Watch)

admin

Gårdagens kursfall blev kortvarig då bitcoin gick till offensiven igen och kartlade en ny treveckorshöjd över $43 000. De flesta altcoins har också blivit gröna, med Cardano, Dogecoin, Shiba Inu och NEAR Protocol som stjäl showen.

Bitcoins nya 3-veckors topp

Det var mindre än en vecka sedan när den primära kryptovalutan sjönk till drygt 40 000 dollar, och samhället fruktade att tillgången kunde sjunka under den eftertraktade gränsen. Situationen förändrades dock snabbt och BTC inledde ett imponerande steg upp, vilket resulterade i $42 000.

En kort retracement följde, vilket sänkte bitcoin till $41 000. Trots det steg tjurarna upp igen och knuffade BTC norrut. Den här gången berörde kryptovalutan och översteg kortvarigt $43 000 för första gången sedan den 3 mars.

Men som rapporterades i går, gick bitcoin tillbaka med cirka tusen dollar och sjönk till $42 000. Den gick tillbaka till offensiven timmar senare och ligger för närvarande på runt $43 000, vilket markerar en ny treveckors topp tidigare på dagen.

Som ett resultat har dess börsvärde ökat till cirka 820 miljarder dollar.

BTCUSD.  Källa: TradingViewBTCUSD. Källa: TradingView

ADA, SHIB, DOGE, SOL och NEAR Se massiva vinster

Altmynten var också något i rött igår, men landskapet är helt annorlunda idag.

Ethereum nådde $3 000 för två dagar sedan men misslyckades med att stanna där och sjönk under $2 900 24 timmar senare. Från och med nu står den näst största digitala tillgången över $3,00 igen, efter en 3% daglig ökning.

Binance Coin, Ripple, Terra, Avalanche och Polkadot har också kartlagt mindre dagliga uppgångar.

Cardano är den bästa spelaren från de större alterna. ADA har skjutit i höjden med nästan 20% på en dag, efter ett Coinbase-meddelande, och ligger nu långt över $1,1.

Dogecoin följer efter med en ökning på 13%. Detta kommer efter att Bitcoin of America-uttagsautomater lagt till stöd för det populära memecoinet.

Solana (7 %), Shiba Inu (7 %) och NEAR Protocol (11 %) har också visat imponerande uppgångar.

Kryptomarknadsvärdet har ökat med cirka 60 miljarder dollar sedan gårdagens låga och är nära 2 biljoner dollar.

Kryptovalutamarknadsöversikt.  Källa: Quantify CryptoKryptovalutamarknadsöversikt. Källa: Quantify Crypto SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Friskrivningsklausul: Information som finns på CryptoPotato är den från citerade författare. Det representerar inte CryptoPotatos åsikter om huruvida man ska köpa, sälja eller hålla några investeringar. Du rekommenderas att göra din egen undersökning innan du fattar några investeringsbeslut. Använd tillhandahållen information på egen risk. Se Ansvarsfriskrivning för mer information.

Kryptovalutadiagram av TradingView.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

GTA Online: Nyheter, bonusar och kampanjer för veckan den 24 mars 2022

GTA Online Special Week 24–30 mars 2022 Den här veckan på GTA Online kan de mest nostalgiker njuta av dubbla belöningar i alla kontaktuppdrag som erbjuds av Martin Madrazo, för dem som föredrar nyheten, det senaste motståndarläget för The Contract-uppdateringen, såväl som Haos nya lopp ger också dubbla vinster. BELONING […]

Subscribe US Now