Bitcoin stagnerar till $39K, THORChains RUNE stiger med 10 % (Weekend Watch)

admin

Kryptovalutamarknaden har inte levererat några betydande rörelser under de senaste 24 timmarna eftersom majoriteten av mynten handlas platt utan några egentliga avvikelser. Det finns givetvis några undantag, så låt oss packa upp.

Bitcoin pris fast på $39K

Som framgår av diagrammet nedan var de senaste 24 timmarna äntligen lite mindre volatila jämfört med tidigare perioder.

Med ett undantag där BTC:s pris sjönk mot $38 500, har den primära kryptovalutan handlat runt $39 000 för det mesta. Detta är något väntat eftersom det är helg och det brukar vara så att volymerna är lägre.

img1_btcchartKälla: TradingView

Avsaknaden av tumultartade prisåtgärder resulterade också i mycket färre likvidationer jämfört med de föregående dagarna. Under de senaste 24 timmarna fanns det bara likviderade långa och korta positioner till ett värde av cirka 38 miljoner dollar, där förhållandet också är något oförändrat med 58% som långa likvidationer. Den största enskilda likvidationsordern var en ETH perp värd $800K och det hände på OKEx.

THORChain drar framåt, Top Alts stagnerar

De ledande altmynten från topp 10 lyckades inte producera några betydande rörelser under den sista dagen.

värmekartaKälla: Quantify Crypto

Som framgår av värmekartan ovan handlas de flesta kryptovalutorna i minus för minimala förluster – typiska sidledsåtgärder. LUNA fortsätter att tappa uppgångar som gjorts under sitt senaste rally då myntet faller ytterligare 3 % idag.

Den största vinsten under de senaste 24 timmarna är THORChain’s RUNE – upp 10,5%. Med denna senaste ökning har kryptovalutan ökat med totalt 40% under den senaste veckan.

Å andra sidan tappade JUNO mest – cirka 8 %, följt av ANC med 6 %. Det sistnämnda är också det mynt som tappade mest värde för veckan – cirka 47 %.

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Den franska konkurrensmyndigheten bötfäller Google med 500 miljoner dollar för upphovsrätten till internetinnehåll

Teknikföretaget Google kommer att få betala böter på 500 miljoner dollar i Frankrike för sina missbruk samtidigt som de förhandlar med media om en ersättning för att kunna publicera sina nyheter. Konkurrensverket motiverade det med det exceptionella allvar som, enligt nämnda organ, utgör Googles systematiska brott mot skyldigheten att i […]

Subscribe US Now