Bitcoin överstiger 40 000 $ efter massiv volatilitet, marknaderna lägger till 80 miljarder dollar över natten (Market Watch)

admin

Bitcoin påminde om dess ökade prisfluktuationer med en berg-och dalbana men har sedan dess återtagit $40 000. De flesta altcoins är väl i grönt på en daglig skala, med Ethereum som tar ut mot $2 700.

Bitcoin står över $40K

Bortsett från några korta rörelser upp och ner, har de senaste dagarna varit ganska lugna för bitcoin eftersom det för det mesta legat runt $39 000. Men allt har förändrats under de senaste 24 timmarna.

Tillgången handlades nära den tidigare nämnda nivån innan den plötsligt sköt i höjden med nästan 3 000 $ till nästan 42 000 $. Ändå dumpade det lika snabbt och återgick till 39 000 $, vilket resulterade i likvidationer för över 200 miljoner dollar för handlare med överbelåning.

Trots det återtog tjurarna kontrollen över marknaden och knuffade BTC norrut igen. Den här gången gick steget upp mer gradvis, men bitcoin tog fortfarande tillbaka 40 000 $. För närvarande ligger kryptovalutan på cirka 40 500 $. Följaktligen har dess börsvärde gått över 750 miljarder dollar.

BTCUSD.  Källa: TradingViewBTCUSD. Källa: TradingView

Altcoins Se Grön

De alternativa mynten kämpade också under de senaste dagarna med små eller inga avgörande rörelser. Men nu dominerar grönt landskapet.

Ethereum är bland de ledande, med en daglig ökning på 6%. Som ett resultat har den näst största kryptovalutan närmat sig 2 700 $ efter att ha sjunkit till och under 2 500 $ tidigare i veckan.

Solana, Polkadot och Avalanche har visat liknande ökningar och handlas för $83, $18 respektive $80.

Binance Coin, Ripple, Cardano, Dogecoin och Shiba Inu har sett mer blygsamma vinster men är fortfarande i det gröna. Från de lägre och medelstora altcoinsna är Fantom och EGLD bland de bästa med tvåsiffriga hopp.

Kryptomarknadsvärdet är upp med cirka 80 miljarder dollar på en dag och är nära 1,8 biljoner dollar efter att ha halkat under 1,7 biljoner dollar.

Kryptovalutamarknadsöversikt.  Källa: Quantify CryptoKryptovalutamarknadsöversikt. Källa: Quantify Crypto SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Friskrivningsklausul: Information som finns på CryptoPotato är den från citerade författare. Det representerar inte CryptoPotatos åsikter om huruvida man ska köpa, sälja eller hålla några investeringar. Du rekommenderas att göra din egen undersökning innan du fattar några investeringsbeslut. Använd tillhandahållen information på egen risk. Se Ansvarsfriskrivning för mer information.

Kryptovalutadiagram av TradingView.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

GTA Online: The Oppressor Mk II kommer snart att bli nervös?

Eftersom den nya versionen av GTA Online kommer idag till nästa generations konsoler, passade Rockstar Games på att tillkännage olika förbättringar som redan finns tillgängliga på PS5 och Xbox Series X|S-versionerna, men också om en framtidsuppdatering för att justera PVP-fordon, se där, Oppressor Mk II nerf. Nya GTA Online-förbättringar på […]

Subscribe US Now