Bitcoin märkt 10-dagars högsta, Shiba Inu stiger med 8 % (Market Watch)

admin

Bitcoin registrerade ytterligare en mindre ökning under de senaste 24 timmarna och hoppade till en 10-dagars högsta på cirka 42 500 $. De flesta altcoins är också något i grönt igen, med Shiba Inu och Terra som leder förpackningen efter 7-8% vinster.

Bitcoins nya 10-dagars högsta

Efter den ökade volatiliteten som bitcoin upplevde i mitten av förra veckan, när den höjde med 3 000 dollar på minuter men gick tillbaka lika snabbt och kraftfullt, lugnade tillgången sig. Faktum är att det stod runt det eftertraktade $40 000-strecket i flera dagar innan det inledde ytterligare ett imponerande steg sent på fredagen.

Detta resulterade i att överskrida $41 000 och till och med kort röra $42 000. Den kunde dock inte hålla den nivån länge och doppade kort därefter igen.

Tjurarna höll dock trycket på och pressade den primära kryptovalutan till cirka 42 500 dollar för timmar sedan. Detta blev den högsta prislappen sedan den 9 mars.

Från och med nu har tillgången tappat en del dragkraft och står på runt $42 000. Som sådan har dess börsvärde närmat sig 800 miljarder dollar, men det är fortfarande bara blyg för det.

BTCUSD.  Källa: TradingViewBTCUSD. Källa: TradingView

Terra och Shiba Inu leder gruppen

De alternativa mynten presterade bra igår, och de flesta är lite gröna även idag. Ethereum har hållit sig över $2 900 trots att det inte lyckades övervinna $3 000 timmar sedan.

Binance Coin nådde $400 men har sedan dess fallit strax under den nivån. Ripple, Solana, Cardano, Avalanche, Polkadot och Dogecoin har också markerat vissa uppgångar.

Terra och Shiba Inu har dock stulit showen från de större alterna. LUNA är upp med mer än 7% och ligger på 95 $, medan SHIB har skjutit i höjden med nästan 8% till 0,000024 $.

Från de lägre och medelstora alternativen sticker Ethereum Classic ut med en massiv ökning på 21 %. Följaktligen handlas ETC nu över $35. Loopring följer med en ökning på 19 %, och NEO (11 %) är nästa.

Kryptovalutans marknadsvärde har legat relativt stilla på en 24-timmarsskala och är nära 1,9 biljoner dollar.

Kryptovalutamarknadsöversikt.  Källa: Quantify CryptoKryptovalutamarknadsöversikt. Källa: Quantify Crypto SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Friskrivningsklausul: Information som finns på CryptoPotato är den från citerade författare. Det representerar inte CryptoPotatos åsikter om huruvida man ska köpa, sälja eller hålla några investeringar. Du rekommenderas att göra din egen undersökning innan du fattar några investeringsbeslut. Använd tillhandahållen information på egen risk. Se Ansvarsfriskrivning för mer information.

Kryptovalutadiagram av TradingView.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

YouTube beslutar att förbjuda annonser relaterade till politik, hasardspel eller alkohol på sin startsida

Googles videoplattform har beslutat att förbjuda annonser relaterade till alkohol, hasardspel, politik och medicin i rubriken på tjänsten, som finns högst upp på dess sida. Företagets talesperson uttalade att “Vi granskar regelbundet våra annonseringskrav för att säkerställa att de är i linje med både annonsörers och användares behov. Idag uppdaterar […]

Subscribe US Now