Bitcoin listad 20-dagars högsta, Ethereum tar tillbaka 3 000 $ (Market Watch)

admin

Kort efter att ha sjunkit under $41 000 gick bitcoin till offensiv igen och översteg kortvarigt $43 000. Altmynten är också gröna idag, med ADA som närmar sig $1 och Ethereum vidrör $3 000.

Bitcoins 20-dagars högsta

CryptoPotato rapporterade igår bitcoins korta retracement som drev tillgången från $42 500 till under $41 000. Detta kom efter flera relativt positiva handelsdagar då kryptovalutan återtog $40 000 efter en vecka, vilket låg under den eftertraktade nivån.

Denna prisnedgång blev dock något kortvarig. BTC-tjurarna återtog kontrollen över marknaden och sköt den norrut igen. Den här gången lade den primära digitala tillgången till mer än 2 000 USD i timmar och ökade till över 43 000 USD.

Som sådan målade BTC sin högsta prislapp sedan den 3 mars. Från och med nu har bitcoin tappat lite mark och står runt 42 500 $.

Ändå har dess börsvärde återtagit det eftertraktade märket på 800 miljarder dollar, och dess dominans över de alternativa mynten har gått till 42%.

BTCUSD.  Källa: TradingViewBTCUSD. Källa: TradingView

Alts in Green: ETH på $3K

De alternativa mynten har till stor del efterliknat BTC:s prestanda på senare tid, och de flesta har blivit gröna idag.

Ethereum är ett av de främsta exemplen. Den näst största krypton försökte sig på $3 000 några gånger under de senaste dagarna men utan resultat. Gårdagens marknadskorrigering sköt ETH söderut till drygt 2 800 dollar. Sedan dess har dock situationen förändrats, och tillgången hoppade till $3 000, där den ligger nu också.

Binance Coin har ökat med över 3% på en dag och handlas över $400. Ripple, Solana, Polkadot, Dogecoin och Shiba Inu har alla kartlagt liknande vinster.

Ethereum Classic är återigen bland de bäst presterande, med en anmärkningsvärd ökning på 14% till $44. Bitcoin Cash, Algorand och EGLD är också väl i det gröna.

Det kumulativa marknadsvärdet för alla kryptotillgångar har ökat med 60 miljarder dollar på en dag och har återtagit nivån på 1,9 biljoner dollar.

Kryptovalutamarknadsöversikt.  Källa: Quantify CryptoKryptovalutamarknadsöversikt. Källa: Quantify Crypto SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Friskrivningsklausul: Information som finns på CryptoPotato är den från citerade författare. Det representerar inte CryptoPotatos åsikter om huruvida man ska köpa, sälja eller hålla några investeringar. Du rekommenderas att göra din egen undersökning innan du fattar några investeringsbeslut. Använd tillhandahållen information på egen risk. Se Ansvarsfriskrivning för mer information.

Kryptovalutadiagram av TradingView.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Rapport: GTA 6 "400-500 timmar"; Kommer att presentera London

Grand Theft Auto 6 var redan ett av de mest omtalade och mest läckta kommande spelen, men ända sedan Rockstar Games officiellt erkände det, har rapporterna varit positivt flygande. Ett antal läckor, alla från trovärdiga källor som ändå har motstridiga detaljer, sällar sig till ytterligare en. Den här rapporten kommer […]

Subscribe US Now