Bitcoin bibehåller $40 000, APE svävar till topp 100 (Market Watch)

admin

Efter de senaste prisfluktuationerna har bitcoin lugnat sig i daglig skala och har sedan dess legat över den eftertraktade prislappen på 40 000 $. De flesta altcoins är också relativt stillastående nu, men de 100 bästa mynten har sett entrén till det nyligen lanserade ApeCoin.

Bitcoin finns kvar över $40 000

Bitcoins volatilitet var ganska uppenbar under de senaste dagarna, särskilt på onsdagsmorgonen när kryptovalutan skjutit i höjden med nästan 3 000 dollar på minuter och närmade sig 42 000 dollar.

Men tillgången dumpade lika snabbt till knappt 39 000 dollar, vilket resulterade i likvidationer till ett värde av mer än 200 miljoner dollar.

Sedan kom nyheten från den amerikanska centralbanken Federal Reserve om de stigande räntorna med 25 räntepunkter, som till en början skickade BTC söderut med en tusenlapp innan den återhämtade alla förluster nästan omedelbart igen.

Som sådan utmanade bitcoin 41 000 dollar i går men misslyckades med att övervinna det på ett avgörande sätt. Sedan dess har BTC förblivit något stillastående och står mellan $40 000 och $41 000.

Som sådan har dess börsvärde inte kunnat ta tillbaka 800 miljarder dollar men ligger norr om 750 miljarder dollar.

BTCUSD.  Källa: TradingViewBTCUSD. Källa: TradingView

Altcoins Stall: APE går in på topp 100

De flesta altcoins gick igenom liknande prispumpar och dumpar på sistone men har lugnat sig nu. Ethereum är bland de få mynt i grönt idag eftersom en mindre ökning med 1% har drivit den näst största kryptovalutan till $2 800.

Avalanche har också kartlagt små uppgångar och står på $80. Däremot har Terra (LUNA) tappat mest värde – en nedgång på nästan 6 % har pressat tillgången under 85 USD.

Ripple, Solana, Cardano, Polkadot, Dogecoin, Shiba Inu och CRO är också något i rött sedan igår.

De 100 bästa mynten efter börsvärde har en ny representant inför ApeCoin. Bara en dag efter lanseringen har den nya symbolen för det populära NFT-projektet Bored Ape Yacht Club vuxit i börsvärde till nästan 2 miljarder dollar, enligt CoinGecko.

Det totala börsvärdet för alla kryptotillgångar har varit nästan oförändrat jämfört med igår på drygt 1,8 biljoner dollar.

Kryptovalutamarknadsöversikt.  Källa: Quantify CryptoKryptovalutamarknadsöversikt. Källa: Quantify Crypto SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Friskrivningsklausul: Information som finns på CryptoPotato är den från citerade författare. Det representerar inte CryptoPotatos åsikter om huruvida man ska köpa, sälja eller hålla några investeringar. Du rekommenderas att göra din egen undersökning innan du fattar några investeringsbeslut. Använd tillhandahållen information på egen risk. Se Ansvarsfriskrivning för mer information.

Kryptovalutadiagram av TradingView.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Facebook ansluter sig till trenden med poddar

Det sociala nätverket Facebook har bestämt sig för att ansluta sig till trenden med poddsändningar med implementering av nya verktyg och en ny sektion vars mål är att locka kreatörer som enkelt och bekvämt kan dela sitt innehåll från samma plattform. Som förklarat på själva plattformen kommer vissa Facebook-sidaägare att […]

Subscribe US Now