Bitcoin återkräver 40 000 $ efter den ökade volatiliteten som föranleds av Feds intressehöjning (Market Watch)

admin

Bitcoins pris gick ner och upp med några tusenlappar efter den amerikanska centralbankens tillkännagivande om att höja räntorna. Avalanche har markerat den mest betydande prisökningen från altcoins med en anmärkningsvärd uppgång på nästan 10%.

Bitcoins Fed-drivna berg-och-dalbana

Efter flera dagar av relativt lugnt beteende runt $39 000-nivån påminde bitcoin om dess volatilitet under de senaste 48 timmarna. Som rapporterades i går, sköt tillgången i höjden med nästan $3 000 till en daglig högsta nivå på över $41 500 innan den dumpade lika plötsligt och snabbt tillbaka till $39 000.

Men tjurarna återvände till scenen och pressade BTC uppåt till över $40 000. Kryptovalutan låg kvar norr om den nivån under större delen av dagen, men sedan kom det senaste Federal Reserve-mötet.

När Jerome Powell, Feds ordförande, tillkännagav planerna på att höja räntorna med 25 punkter omedelbart, gick BTC nedåt och sjönk med över 1 000 dollar på minuter. Ändå studsade tillgången av ganska snabbt igen och översteg kortvarigt $41 000.

Från och med nu har bitcoin tappat en del dragkraft och står bara undan för den sista prislinjen, men den är fortfarande upp med 1% sedan igår, och dess börsvärde är nära 800 miljarder dollar.

BTCUSD.  Källa: TradingViewBTCUSD. Källa: TradingView

AVAX-ledningar med 10 % ökning

De alternativa mynten gick igenom liknande prisrörelser i går, men de flesta är fortfarande i grönt på en daglig skala.

Ethereum är upp med 3% och handlas över $2 700. Den näst största kryptovalutan hade dumpat till och under $2 500 tidigare i veckan.

Binance Coin, Ripple, Dogecoin, Shiba Inu och CRO har gett mindre vinster. Solana och Cardano har stigit med cirka 4% vardera till $87 respektive $0,85.

Avalanche är den mest betydande vinsten från de större bolagen med en ökning på 9,5 %. Som ett resultat har AVAX närmat sig $80.

The Sandbox är en annan imponerande artist (7,5 %) efter ett anmärkningsvärt samarbete med HSBC.

Kryptomarknadsvärdet har ökat med mer än 110 miljarder dollar på två dagar och ligger nu långt över 1,8 biljoner dollar.

Kryptovalutamarknadsöversikt.  Källa: Quantify CryptoKryptovalutamarknadsöversikt. Källa: Quantify Crypto SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Ansvarsfriskrivning: Informationen som finns på CryptoPotato är den från citerade författare. Det representerar inte CryptoPotatos åsikter om huruvida man ska köpa, sälja eller hålla några investeringar. Du rekommenderas att göra din egen undersökning innan du fattar några investeringsbeslut. Använd tillhandahållen information på egen risk. Se Ansvarsfriskrivning för mer information.

Kryptovalutadiagram av TradingView.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

GTA Online Next Gen: Lista och priser på nya bilar på PS5 och Xbox Series X|S

INTRODUCERAR NYA fordon för GTA Online på PS5 och Xbox Series X|S Medan den nya Next-Gen-versionen av GTA Online, men även GTA 5 anländer imorgon vid midnatt på nästa generations konsoler, här är de nya bilarna exklusiva för PS5 och Xbox Series X|S. Spole Cyclone II 2 250 000 GTA$ […]

Subscribe US Now