Bitcoin är en superstark investering, säger tennismästaren Serena Williams

admin

En av de mest framgångsrika tennisspelarna genom tiderna – Serena Williams – slog sig ihop med Block Incs leverantör av pengaöverföringstjänster – Cash App – för att ge kvinnor och färgade personer ytterligare ekonomisk tillgång till bitcoin. Hon berömde den primära kryptovalutan som ledande i branschen och kallade den en “superstark investering.”

Williams är en Bitcoin Bull

Det Jack Dorsey-ledda företaget – Block – tillkännagav samarbetet med tennissuperstjärnan vid Miami Bitcoin Conference. Williams väckte förhoppningar om att initiativet kommer att ge kvinnor (som inte är lika engagerade i kryptoindustrin som män) och personer av färg ytterligare tillgång till bitcoin-möjligheter:

“Det är viktigt att expandera bitcoin till kvinnor och färgade personer.”

Dessutom visade den amerikanska idrottaren sig själv som en ivrig förespråkare för den primära digitala tillgången. Den 23-faldiga Grand Slam-vinnaren sa att BTC:s begränsade utbud av 21 miljoner mynt är dess mest värdefulla förtjänst. Enligt hennes uppfattning utvecklas kryptovärlden ständigt, men detta framsteg leds främst av bitcoin:

“Det som är intressant med bitcoin är att det inte kommer att finnas ett ton tillgängligt. Jag gillar att se på det så och bestämma mig: Okej, det är en superstark investering när det gäller alla kryptovalutor. Det händer mycket i kryptovalutavärlden och uppenbarligen tror jag att allt leds av bitcoin.”

Serena WilliamsSerena Williams. Källa: Yahoo

Det är värt att notera att Williams man är Alexis Ohanian – Reddits medgrundare och en anhängare av det digitala tillgångsuniversumet. Tidigare i år samlade hans företag in 500 miljoner dollar för att “dubbla ned” på investeringar i nystartade cryptocurrency.

Innan dess avslöjade Ohanian att han hade investerat en del av sin rikedom i Ethereum och hävdade att det för närvarande är det mest lovande blockchain-protokollet i rymden:

“Jag tror Ethereum [has]åtminstone under nästa år eller två, fick verkligen mest att bevisa, eller åtminstone mest potential att visa något eftersom det finns så många intressanta applikationer.”

Serena Williams gick med i BAYC

Tennissuperstjärnan gjorde ytterligare en interaktion med kryptoindustrin i januari. Då blev hon nästa kändis att köpa en Bored Ape NFT. Hon bytte till och med sin Twitter-profilbild med den rosa apan hon skaffade. Det verkade som om det digitala samlarobjektet gavs till Williams av hennes man Alexis Ohanian, som kommenterade under hennes inlägg:

“Först får jag dig SerenaPunk, nu får jag den rosa apan du ville ha… du inser att jag bara ger dig NFTs från och med nu, eller hur?”

Andra kända personer som tidigare hade köpt Bored Ape NFTs inkluderar popstjärnan Madonna, den kanadensiska sångaren Justin Bieber och fotbollsspelaren Neymar.

Utvald bild med tillstånd av BeIN Sports

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Uppkomsten av Bitcoin i El Salvador visar en ny amerikansk utrikespolitisk verktygslåda (Op-Ed)

Den amerikanska representanten Norma Torres (D-CA) introducerade Senatens ansvarighet för kryptovaluta i El Salvador Act (ACES) på måndagen. Rep. Rick Crawford (R-AR) var med och sponsrade räkningen. Rep Torres sa: “El Salvadors antagande av Bitcoin är inte en tankeväckande omfamning av innovation, utan ett slarvigt spel som destabiliserar landet.” Lagförslaget […]

Subscribe US Now