Binance leder $150 miljoner finansieringsrunda av Axie Infinity Creator

admin

I ett försök att återställa pengar som stulits under den senaste Ronin-broattacken, avslöjade Binance att det har lett en finansieringsrunda på 150 miljoner dollar av Sky Mavis – skaparen av Axie Infinity.

Som CryptoPotato rapporterade nyligen, utnyttjades Ronin-bron – en viktig del av infrastrukturen för Axie Infinity-ekosystemet. Attacken resulterade i en enorm förlust på 600 miljoner dollar i vad som verkar vara de största kryptorelaterade hackningarna. Idag avslöjade Binance att de ledde en finansieringsrunda värd 150 miljoner dollar för att återvinna pengar som förlorats i attacken. Andra deltagare i omgången inkluderar Animoca Brands, a16z, Dialectic, Paradigm och Accel, och det visar det växande förtroendet för projektet trots den kritiska exploateringen. Changpeng Zhao, VD på Binance, talade om saken, som sa:

Jag beordrar att det globala ekosystemet ska fortsätta att blomstra och mogna, det är absolut nödvändigt att vi arbetar tillsammans, särskilt när det kommer till säkerhet, vilket är vår starka sida. Vi har sett det enorma arbetet och tillväxten av Sky Mavis-teamet sedan vi arbetade tillsammans på Axie Infinity-projektet på Binance Launchpad. Vi tror starkt på att Sky Mavis kommer att tillföra mycket värde och tillväxt för den större industrin och vi tror att det är nödvändigt att stödja dem när de arbetar hårt för att lösa den senaste incidenten.

Samtidigt sa Trung Nguyen, VD på Sky Mavis, att de är fast beslutna att återbetala alla medel samtidigt som de implementerar “rigorösa interna säkerhetsåtgärder för att förhindra framtida attacker.” SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

LongHash samarbetar med Terraform Labs för att påskynda Web3-utvecklingen på Terra

Web3-investeringsfonden – LongHash Ventures – slog sig ihop med Terraform Labs för att etablera LongHashX Accelerator Terra-kohorten. Join-produkten syftar till att nå grundare och startups som bygger i Terra-ekosystemet. Terras senaste partnerskap Enligt ett dokument som setts av CryptoPotato kommer avtalet att föra Terras första globala acceleratorprogram ut på marknaden. […]

Subscribe US Now