Avalanche Blockchain-utvecklaren Ava Labs samlar in 350 miljoner dollar till 5 miljarder dollar värdering: Rapport

admin

Det New York-baserade blockkedjeföretaget Ava Labs, som leder utvecklingen av Avalanche-nätverket, ska enligt uppgift samla in 350 miljoner dollar till en värdering på 5,25 miljarder dollar.

De senaste samtalen om kapitaltillskott kommer mitt i marknaden som hotar lägre prisnivåer, vilket visar på en blygsam volym av vinsttagande från investerare.

Enligt Bloombergs källor skulle den nya värderingen göra Ava Labs till en av världens högst värderade cryptocurrency-startups. Företaget grundades av Cornells datavetare 2018. Under de senaste åren har Ava Labs fått finansiering från Andreessen Horowitz, Initialized Capital och Polychain Capital, med ängelinvesteringar från Balaji Srinivasan och Naval Ravikant. Avalanche har positionerat sig som ett lönsamt alternativ till Ethereum, den nuvarande ledaren bland smarta kontrakt-kompatibla blockkedjor. AVAX-tokenet har också sett en betydande ökning i priset och har därefter brutit mot de 10 främsta kryptovalutorna efter börsvärde. Enligt de senaste uppgifterna från CoinMarketCap bytte tillgången händer till $80 efter en daglig ökning med 5%. I bakgrunden av Avalanche Summit i Barcelona sa Darryl Wang, en före detta investerare vid Three Arrows Capital-utskottet DeFiance Capital, “Avalanche har framgångsrikt nått flykthastighet.” Han avslöjade också att han hade gått från 100 % Ethereum till de flesta andra EVM-kompatibla kedjor och att 90 % av hans transaktioner är på Avalanche. Trots att den stöder ett blomstrande DeFi-ekosystem och andra smarta kontraktsdrivna applikationer har dess TVL svalnat mitt i bredare hackiga marknadsrörelser. DeFi Llama-statistik tyder på att det totala värdet låst på Avalanche har minskat till 14,72 miljarder dollar den 14 april. Utöver DeFi utökade Ava Labs sitt finansiella stöd till metaversa investeringar i nätverket. I samarbete med Aave Companies, Golden Tree Asset Management, Wintermute, Jump Crypto, Valkyrie och Securitize, lanserade Ava Labs nyligen ett $290 miljoner incitamentsprogram kallat “Multiverse”, som syftar till att hjälpa till att utveckla subnätsfunktionaliteten på sitt nätverk. SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Japansk meddelandeapp Giant Line lanserar NFT Marketplace

Japans mest populära applikation för sociala medier – Line – släppte en icke-fungibel tokenmarknadsplats som heter Line NFT. Även om företaget tillhandahåller sina tjänster i många länder i Asien, kommer möjligheten först endast att vara tillgänglig för japanska användare. Japans bästa sociala medier går in i NFT LVC Corporation (LVC) […]

Subscribe US Now