Australian Convenience Store OTR för att acceptera kryptobetalningar (rapport)

admin

On The Run (OTR) – en australisk närbutik med internationella platser – kommer enligt uppgift tillåta kunder att betala för produkter i kryptovalutor genom att samarbeta med digitala tillgångsbörsen CryptoCom.

OTR:s dyk i krypto

Enligt en bevakning av The Australian kommer OTR att göra det möjligt för kunder att betala för bränsle, varor och tjänster i digitala valutor på 170 företagsplatser i södra Australien. För inte så länge sedan sträckte närbutiken sin verksamhet till Victoria. Det är dock fortfarande okänt om de också kommer att tillåta betalningar i krypto.

När flytten är klar i juli kommer OTR att bli den största fysiska återförsäljaren i Australien som accepterar digitala valutor som betalningsmetod.

Dessutom kommer företagets moderbolag – Peregrine Corporation – också att omfatta kryptouppgörelser i sina Subway-, Porto- och Smokemart-butiker. Yasser Shahin – Peregrines verkställande ordförande kommenterade ärendet:

“Tillväxten och den vanliga acceptansen av att använda kryptovaluta i Australien och resten av världen har varit fenomenal och har erbjudit oss en tydlig möjlighet att ta vara på momentumet i detta snabbt växande utrymme till förmån för våra kunder.”

CryptoComs General Manager för Asien och Stillahavsområdet – Karl Mohan – sa att partnerskapet kommer att “göra ytterligare inbrytningar för att påskynda Australiens antagande av kryptovaluta.” “Kunder kommer nu att kunna betala för varor och tjänster via CryptoCom Merchant Pay i alla OTR-butiker,” förklarade han.

Australien satte sitt fokus på krypto

Australien har visat betydande entusiasm mot kryptovalutaindustrin nyligen. I slutet av 2021 föreslog Federal Treasurer Josh Frydenberg att implementera en “krypto-tillgångsreformplan” som skulle kunna placera nationen bland de globala ledarna inom sektorn för digitala tillgångar.

Lagstiftningen förväntas också förbättra kundskyddet och stärka Australiens finansiella system. Enligt Frydenberg bör kryptobörser ha samma regler som banker eftersom de innehar “betydande summor av människors pengar och investeringar.”

Dessförinnan hävdade den australiensiska finansministern – Jane Hume – att digitala tillgångar inte är en “modefluga”. Tvärtom ansåg hon att bitcoin och altcoins har vuxit ganska snabbt under åren och har “fångat aussiernas hjärtan och sinnen”.

Hume berörde Decentralized Finance (DeFi) också. Hon förutspådde att det kommer att “ge otroliga möjligheter” i framtiden. “Australien får inte lämnas långt efter det okända”, avslutade hon.

Utvald bild med tillstånd av OTR

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Brasilien och Indonesien Global Leaders in Crypto Adoption: Gemini Survey

En studie utförd av kryptovalutabörsen Gemini fastställde att cirka 41 % av de tillfrågade individerna från Brasilien och Indonesien äger digitala tillgångar. USA och Storbritannien ligger långt efter med 20% respektive 18%. Brasilien och Indonesien: de globala ledarna Den USA-baserade kryptoplattformen Gemini frågade nästan 30 000 människor i 20 länder […]

Subscribe US Now