Animoca Brands investerar 10 miljoner dollar i Blockchain Gaming Platform Lava Labs

admin

Lava Labs har meddelat att de samlar in 10 miljoner dollar i den senaste finansieringsomgången för serie A. Dess värdering har nu toppat hela 100 miljoner dollar. Den London-baserade blockchain-spelstarten planerar att ingjuta kapitalet i att utveckla sitt nya multiplayer Web3-spel – AFAR.

Lava Labs officiella release avslöjade att finansieringen leddes av det schweiziska riskkapitalföretaget Dialectic. Det såg också deltagande från bland annat Animoca Brands, Dragonfly, Defiance, Merit Circle, Dapper Labs, förutom änglar – Nick Chong, Santiago R Santos, Gabby Dizon. Investerarna kommer att göra det möjligt för studion att accelerera teamtillväxt och utveckla spelet enligt företaget. Efter tillkännagivandet kommenterade Kaya Tilev, VD och Creative Director Lava Labs,

“Vi är otroligt motiverade att sätta tonen på blockchain-spel med laserfokus på spelkul. Det tidiga samhällsstödet har varit överväldigande spännande.

Pengarna kommer att gå till “AFAR” – ett multiplayer-spel som involverar 25 spelare som tävlar mot varandra i fyra minuter långa strider om fyra omgångar. Spelplattformen sa också att spelare kommer att kunna börja använda sina landområden i ett minispel under andra kvartalet i år medan utvecklingen av huvudspelet fortsätter. När han pratade om den senaste finansieringsomgången, sa Dialectic-grundaren Ryan Zurrer,

“Lava Labs är på väg att bli Pixar of Web3. När du ser spelet i AFAR är den omedelbara reaktionen “det här spelet och det här laget är helt nästa nivå”

Finansieringsrundan enligt uppgift avslutades i februari, direkt efter det annonserade bolaget försäljningen av ny virtuell mark som väntas senare i år. Lava Labs grundades 2019 och stöds av Trip Hawkins, grundaren av det amerikanska videospelsföretaget Electronic Arts. Hawkins fungerar som executive coach och rådgivare i studion. Det fick tidigare finansiering från Makers Fund, som råkar vara ett riskkapitalföretag fokuserat på investeringar i tidiga skeden. SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Google tillåter dig att lösenordsskydda din webbhistorik

Tekniken Google har lagt till ytterligare en verifiering så att dess användare kan lösenordsskydda informationen som lagras i “Min aktivitet”, som består av data om de sökningar som gjorts, de webbsidor som besökts och de videor som visas via Google, Google Chrome och YouTube, bland annat. Det har gått igenom […]

Subscribe US Now