3 miljoner dollar i DAI och ETH stulna från Deus Finance i det senaste DeFi-hacket

admin

Deus Finance utnyttjades, enligt data från PeckShield, med angriparen som svepte runt 3 miljoner dollar i DAI och Ethereum (ETH). Blockchain-säkerhetsföretaget förklarade att hacket berodde på en snabblånemanipulation av ett prisorakel.

PeckShield tog det till Twitter den 15 mars för att beskriva det senaste hacket inom den decentraliserade finansbranschen. Den här gången var det mot Deus Finance – en DeFi-marknadsplats med flera token som tillåter kunder att bygga syntetiska aktier, handelsplattformar och andra instrument. Säkerhetsresursen tillskrev attacken till en “blixtlånsassisterad manipulation av prisoraklet som läser priset från paret StableV1 AMM – USDC/DEI, så att även normala användare tyvärr blir insolventa!” Företaget sa att hackaren stal 200 000 DAO och 1101,8 ETH – eller cirka 3 miljoner dollar i digitala tillgångar. Den varnade dock för att förlusterna för Deus Finance kan bli ännu värre. PeckShield informerade också om att gärningsmannen skickade medlen till kryptovalutamixern TornadoCash genom Multichain (tidigare Anyswap).

Kort därefter bekräftade teamet bakom Deus Finance rapporterna om exploateringen på Twitter. De förklarade att DEI-låneavtalet har stängts, och “både DEUS och DEI är opåverkade.” Teamet lovade också att ge uppdateringar när det fortsätter med sin utredning. SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

GTA V och GTA Online är nu tillgängliga på PS5 och Xbox Series X|S

Nästa generations versioner av GTA 5 och GTA Online är tillgängliga Nya och förbättrade versioner av Rockstar Games två flaggskeppsspel, GTA 5 och GTA Online, tillkännagavs för nästan två år sedan, får Remasters som släpps idag på nästa generations konsoler, PS5 och Xbox Series X |S. Dessa nya versioner ger […]

Subscribe US Now