100 miljarder dollar förångades när Bitcoin-priset helt spårade Biden-pumpen (Market Watch)

admin

Kryptovalutamarknaden förlorade runt 100 miljarder dollar under de senaste 24 timmarna när Bitcoins pris återgick helt från sin pump i går, vilket till stor del inducerades av släppandet av president Joe Bidens verkställande order om digitala tillgångar.

Bitcoins pris målar klassiskt Bart-mönster

Som CryptoPotato rapporterade i går hoppade Bitcoins pris från cirka 39 000 USD till över 42 000 USD i en massiv ökning som främst orsakades av släppet av den efterlängtade verkställande ordern om digitala tillgångar som ska undertecknas av den amerikanske presidenten.

Själva verkställigheten beskrev en framtid där både medborgare och myndigheter kan dra nytta av kryptovalutor men i en uthållig och reglerad miljö – något som många förespråkare av branschen förväntade sig just. Ändå var texten vänligare än väntat, vilket resulterade i en betydande marknadspump.

Snabbspola framåt 24 timmar, dock, och vinsterna är alla borta. Bitcoin målade upp ett klassiskt Bart-mönster på diagrammen och gick tillbaka till där det handlades före gårdagens uppgång, som framgår av detta illustrativa diagram nedan:

bart_chartKälla: CryptoPotato Archives

Markets blöder 100 miljarder dollar

Något förväntat förlorade den bredare kryptovalutamarknaden cirka 100 miljarder dollar medan BTC sjönk. Altcoins sjönk också, om än inte lika mycket.

värmekarta_1Källa: Quantify Crypto

Även om hela marknaden är målad röd, minskade många altcoins klart mindre än Bitcoin. Till exempel sjunker LUNA bara 0,9 %, XRP sjunker med 2,65 % och så vidare.

Den största vinsten under de senaste 24 timmarna visar sig vara WAVES som har ökat med 22,5 % under perioden. Den följs av RUNE (4%) och SNX (3,7%). På andra sidan har vi Moneros XMR som tappar mest (10,9%), följt av Fantom (10,4%) och HEART (9,8%).

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Friskrivningsklausul: Information som finns på CryptoPotato är den från citerade författare. Det representerar inte CryptoPotatos åsikter om huruvida man ska köpa, sälja eller hålla några investeringar. Du rekommenderas att göra din egen undersökning innan du fattar några investeringsbeslut. Använd tillhandahållen information på egen risk. Se Ansvarsfriskrivning för mer information.

Kryptovalutadiagram av TradingView.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

GTA 5 och GTA Online PS5 och Xbox Series X|S: Spelens priser och vikter är kända

Priset på GTA 5 och GTA Online nästa generation Även om förbeställningar för GTA 5, såväl som GTA Online på PS5 och Xbox Series X|S bör öppnas i morgon, är Microsoft Store- och PlayStation Store-filerna redan online och vi kan lära oss lite ny information. Vi får veta att paketet […]

Subscribe US Now